URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

Visita en familia la Casa Batlló amb entrades gratis fins els 12 anys

Descobreix la màgia de Gaudí amb sorpreses d’art, llum i color

La Casa Batlló és un dels edificis més emblemàtics que ens va deixar Antoni Gaudí. Una casa creada des de la imaginació d'un geni creatiu únic que fascina i obre les portes de la imaginació a grans i petits.

Antoni Gaudí va construir aquesta casa a principis del segle XX — entre els anys 1904 i 1904 — com un encàrrec de l'industrial tèxtil Josep Batlló Cánovas. Actualment la Casa Batlló és propietat de la família Bernat, qui va realitzar la seva restauració per obrir l'edifici al públic.

Part alta de la Casa Batlló
Visita en familia la Casa Batlló amb entrades gratis fins els 12 anys | @josejovena

Aquest monument arquitectònic ofereix un munt de possibilitats per fer aquest estiu amb totes les seguretats d'higiene. L'equip de la Casa Batlló ha dissenyat una nova visita que garanteix la seguretat de tots, apostant per l'última tecnologia en higiene i oferint informació en temps real al visitant.

A més, la visita a Casa Batlló es realitza amb una guia de realitat augmentada que t'ofereix una experiència cultural única, dinàmica i immersiva. La manera més amena i visual de submergir-te en l'univers de Gaudí.

En aquests moments d'emergència sanitària, l'edifici de Gaudí no deixa de banda als visitats més petits. Apropa't a Passeig de Gràcia i visita la Casa Batlló amb nens de 7 a 12 anys amb entrada gratuïta.

La Casa Batlló està plena de màgia i fantasia, un univers de llum i color que sorprèn a tot aquell que la visita. Aquest any, la creativitat i imaginació d'Antoni Gaudí s'apropa als més petits gràcies a l'ampliació de la gratuïtat pels nens de 7 a 12 anys. D'aquesta manera podran gaudir dels nous espais i de la nova edició de les 'Nits Màgiques'.

Un dels ingredients que fa atractives aquestes nits és la varietat d'estils musicals que s'hi poden escollir per gaudir de l'estiu. Des del funk de Peter Gynt & The Suites fins al flamenc de Luna Llena, el blues i soul de Carmen Porcar, la rumba i els boleros de La Mar de Rumba, el swing i pop de Lexter, o el jazz i el swing de Summer Lovers.

Si vols aconseguir la teva entrada, accedeix al web oficial de la Casa Batlló i realitza la teva compra en línia.

Una visita segura amb totes les facilitats

La Casa Batlló assegura una visita amb mesures d'higiene respectuoses amb els protocols i recomanacions d'organismes internacionals com la UNESCO, qui ha donat seguiment al tancament i reobertura de tots els llocs Patrimoni Mundial, inclosa aquesta Obra d'Antoni Gaudí.

Aquestes mesures tecnològiques conviuen amb un augment de la freqüència i intensitat de la neteja de la Casa amb més empleats especialitzats. També s'ha reduït l'aforament i dissenyat un nou protocol d'entrada i en la visita que compta amb:

— Desinfecció del calçat.

— Mesurament de la temperatura dels visitants.

— Distància de seguretat a la porta i durant el recorregut de la visita.

— Dispositius de gel desinfectant a l'entrada i en diferents punts del recorregut.

— Ús obligatori de màscara, que s'ofereix gratuïtament.

Durant els mesos de confinament, l'equip de la Casa Batlló ha dedicat tots els esforços a garantir la salut, benestar i seguretat dels visitants i col·laboradors. El repte és oferir una visita segura en un lloc únic, un Patrimoni Mundial creat per al gaudir dels sentits. Tot un repte que han superat incorporant innovadores mesures d'higiene i prevenció i oferint tota la informació en temps real al visitant.

Al mateix web trobareu tota la informació sobre l'edifici i l'obra de Gaudí per donar una ullada abans de la vostra visita a aquest monument arquitectònic.


Comentaris

envia el comentari