Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la ciutat de Barcelona i la Sagrada Família amb vista d'ocell

Barcelona, com mai abans l'havies vist amb una foto 360º

De l’Eixample a la Barceloneta i del Tibidabo a la Diagonal, l'autor Lensaloft Photography mostra una imatge de Barcelona com mai abans s'havia pogut veure

Barcelona és una de les joies de la corona de Catalunya. La capital catalana combina a la perfecció història i modernitat i, sense cap mena de dubtes, és una de les ciutats que més enamora d’Europa. Ja sigui per la Sagrada Família, la Rambla, el Parc Güell o la Barceloneta, la ciutat comtal s’acostuma a situar entre el ‘top 10’ de les places més visitades d’arreu.

Un altre de les delícies que fan de Barcelona una de les ciutats més reconegudes del món, així mateix, és la distribució del Pla Cerdà. El pla de reforma de la capital catalana, que es va tirar endavant l’any 1860, distribueix la ciutat en una estructura quadrícula, oberta i igualitària. Des de l’aire, doncs, es pot veure una ciutat espectacular i que dista molt de qualsevol altre.

La Barcelona més especial

Lluny de l’aglomeració turística o del dia a dia de la capital, ara una imatge aèria de Lensaloft Photography ens permet veure una Barcelona tant desconeguda com íntima. De l’Eixample a la Barceloneta i del Tibidabo a la Diagonal, se’ns mostra  un espectacular pla giratori de la ciutat comtal.

La publicació, en aquesta línia, està sent tot un èxit a les xarxes socials i acumular milers de ‘likes’ i comentaris. Així mateix, no seria gens estrany que rebessin aquesta imatge al seu ‘timeline’ de Facebook, ja que la fotografia ja ha tingut un total de 14.700 comparticions.

Barcelona, entre les ciutats amb més reputació del món 

Malauradament, però, Barcelona va perdre set posicions en el rànquing City Reptrak 2018, que recull la llista de les ciutats del món amb millor reputació. La capital catalana va passar del vuitè lloc que ocupava l’any passat al quinzè, segons va fer públic l’organisme que encarrega aquest estudi, el Reputation Institute. 

Les 56 ciutats amb major producte interior brut, major població i reconeixent del món són les que són avaluades en aquest estudi. La consultora americana va elaborar aquest rànquing a partir de 12.044 enquestes realitzades entre març i abril a persones residents a Alemanya, Japó, Rússia, Estats Units, Itàlia, França, Gran Bretanya i el Canadà.