Primer pla de Vladímir Putin fent un discurs

Vladimir Putin podria estar esperant un nou fill

Putin podria ampliar la família

Vladimir Putin podria ser pare novament en qüestió de molt poc temps. Així ho va assenyalar les últimes hores el canal de notícies General SVR Telegram, que està dirigit per un exoficial d'Intel·ligència de Moscou.

La mare de la criatura seria la que fos gimnasta olímpica Alina Kabaeva, amb qui manté una relació gairebé en secret. Expliquen que el president de Rússia «ha descobert que la seva amant torna a estar embarassada». Pel que sembla, no entrava en els seus plans això d'ampliar la família, asseguren al diari Daily Mail.

Durant la celebració del 9 de maig al seu país, Putin «semblava deprimit i una mica distant», segons testimonis presencials. La cadena que s'ha fet ressò de la notícia és la mateixa que abans ha informat sobre els problemes de salut del mandatari.

Sempre s'ha mostrat molt reservat amb la seva vida privada. Mai va confirmar el seu possible idil·li amb l'esportista i quan se'l va interrogar per la relació sempre ha respost amb un «tot està en ordre».

També es desconeix si han tingut fills en comú amb anterioritat. Algunes fonts asseguren que la parella va tenir un nadó, mentre que altres expliquen que Kabaeva havia tingut bessons. En qualsevol cas, es tracten d'especulacions perquè no hi ha confirmació per part de cap dels dos protagonistes.

Muntatge de Putin i les seves filles
Vladimir Putin té dues filles del seu primer matrimoni | Catalunya Diari

És tal el secretisme que hi ha a Rússia respecte a aquest possible romanç, que el 2008 el Moskovsky Komsomolets va publicar que s'havien compromès. Al cap de poc temps la notícia es va suprimir i el diari acabaria tancant. Expliquen que és tan gran l'obsessió del president rus per mantenir la seguretat de la seva família que hauria amagat els fills de Kabaeva.

L'únic fet que es coneix amb exactitud és que Vladimir Putin té dues filles amb Liudmila Shkrebneva. Amb aquesta dona va estar casat durant 30 anys mentre treballava com a agent del KGB i es van separar el 2013.

Cap no utilitza el cognom patern per motius de seguretat. La més gran, nascuda el 1985, es diu Marsha Vorontsova. El poc que se'n sap és que està casada amb l'empresari Jorrit Faasen, que va treballar un temps per a l'empresa Gazprom.

La segona és Iekaterina Tíjonova, que té 34 anys. S'havia casat amb un multimilionari, però al cap de cinc anys s'acabaria separant d'ell. Treballa actualment com a investigadora a la universitat de Moscou.

Els seus companys a la facultat van ser els que van revelar la seva veritable identitat. En qualsevol cas, les autoritats sempre ho han desmentit. També s'ha sabut que el president de Rússia tenia dos nets, encara que no se sap a quina filla pertanyen de totes dues.

Imatge de Vladímir Putin sostenen un micròfon durant un acte a Rússia
El president de Rússia estaria des de fa temps amb una exgimnasta | EP

 

Vladimir Putin, molt unit a Kabaeva

Molts mitjans porten vinculant Vladimir Putin amb Alina Kabaeva des de fa temps. Ella té 39 anys i té en el seu poder dues medalles olímpiques a la disciplina de gimnàstica. Quan es va retirar de l'esport va començar a treballar com a model i actriu.

Va ser designada presidenta del consell d'administració del Grup Mediàtic Nacional el 2014. Es tracta d'una concentració de mitjans públics a través dels quals es controlen els mitjans i les informacions que es donen.

Recentment, ella ha estat inclosa a la llista negra d'un nou paquet de sancions de la Unió Europa contra Rússia. Encara està pendent d'aprovació, però si s'aprova la mesura li treuran les seves propietats i no podrà entrar a la UE.

Sostenen que l'amiga de Vladimir Putin exerceix un paper important en la propaganda russa. Durant els pròxims dies s'esperen conèixer més detalls sobre la possible paternitat del mandatari rus.