Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Vodafone al fons, amb una noia a l'esquerra feliç i amb un mòbil, i al cercle, bitllets de 50 euros

Vodafone treu un as de la màniga per a aquest estiu: deixa muda a la competència

Vodafone comença el període estival amb una campanya que recull descomptes de fins al 40% en diferents serveis

Vodafone ha decidit sorprendre aquest estiu els seus clients amb una oferta que ningú no esperava. L'operadora ha llançat descomptes de fins al 40% en una àmplia varietat de serveis i productes, exclusivament per als clients.

A través de les xarxes socials, en concret a X, han comunicat als usuaris els avantatges d'aquesta promoció tan interessant. Podran acollir-s'hi tota mena de clients, tant de fibra i mòbil, de fibra o només mòbil, per exemple.

Dins de l'aplicació 'Mi Vodafone', els clients poden accedir a una secció anomenada 'Happy', on tindran disponibles les diferents ofertes. Els descomptes s'apliquen sobre una àmplia varietat de categories que van des de restauració i viatges fins a esports i moda.

Dona contenta davant d'un ordinador amb una imatge destacada a la dreta de bitllets d'Euro
Els descomptes per als clients de Vodafone arriben fins al 40% | DragonImages, Getty Images

Tot i que el programa Vodafone Happy roman actiu durant tot l'any, l'operadora ha decidit adaptar moltes de les ofertes a l'època estival. Això vol dir que durant els propers mesos, podràs gaudir de descomptes que faran que el teu estiu sigui més econòmic i divertit.

Vodafone revela els descomptes que s'aplicaran

Vodafone ja ha avançat els descomptes que estaran a la disposició dels usuaris de l'operador. Al llarg dels propers mesos es podran bescanviar.

Alguns dels descomptes que Vodafone ja ha compartit i que estaran disponibles per bescanviar els propers mesos inclouen el següent. Un descompte fins al 40% per a diferents parcs d'atraccions i activitats estiuenques.

Serà del 15% per al lloguer de vehicles amb Sixt i en reserves a Hotelius Club. Per a vols amb Air Europa, la rebaixa serà del 10%, mentre que per a l'Hotel Costa es redueix al 8%. També contemplen promocions de 30 euros en proveïment per a aquells que viatgen amb cotxe.

La secció Vodafone Happy, a més d'aquest estalvi, també porta a terme diferents sorteigs en què pot participar qualsevol client. Això sí, la companyia no ha aclarit quin tipus d'obsequis oferiran als usuaris. Però és probable que tinguin a veure amb totes aquestes propostes estiuenques.

Vodafone té molt clar quin és el seu objectiu

Molts es preguntaran quin és el propòsit de Vodafone amb aquesta campanya. La companyia es marca com a objectiu tenir els seus clients satisfets i evitar que es canviïn a una altra operadora. En oferir aquests descomptes i promocions, la companyia espera que els seus clients segueixin elegint-la i es mantinguin fidels.