Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home parla pel mòbil davant de l'ordinador, i al cercle, el logotip de Vodafone

El pla de Vodafone que deixa en mal lloc Movistar i Orange: a preus tirats

Vodafone compta amb una tarifa especial pensant en les famílies i persones amb menys recursos econòmics

Vodafone compta amb un pla que revoluciona el mercat de les telecomunicacions. Es tracta d'una tarifa social anomenada Vodafone Conectad@s, dissenyada específicament per ajudar els més vulnerables.

Amb un preu molt reduït al mes, aquesta oferta deixa en mal lloc la competència. I és que es converteix en una opció molt atractiva per als que necessiten connectivitat sense necessitat de gastar en excés.

Aquesta tarifa social de Vodafone ofereix minuts i SMS il·limitats a qualsevol operador nacional les 24 hores del dia per 10 euros al mes. A més, inclou navegació 5G fins a assolir els 30GB. Es destina sobretot a aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d'exclusió social.

Muntatge amb una botiga de la companyia Vodafone i una persona aguantant el mòbil a la mà
Per només 10 euros es pot tenir un contracte de mòbil | Europa Press, Pexels

D'altra banda, la companyia britànica també ofereix la tarifa Vodafone One Conectad@s, que combina mòbil i internet per 25 euros al mes. Aquesta promoció inclou minuts i SMS il·limitats, navegació 5G fins a 30GB i connexió d'internet. La línia de dades permet gaudir de la millor xarxa amb una velocitat fins a 30Mbps.

Vodafone aclareix qui pot accedir a aquestes tarifes

Vodafone ha establert certs criteris perquè les persones es puguin beneficiar d'aquestes tarifes socials. Són diversos els col·lectius que poden accedir a Vodafone Conectad@s.

- Titulars de l'Ingrés Mínim Vital. Han d'acreditar la situació mitjançant el certificat d'Ingrés Mínim Vital i el Document Nacional d'Identitat (DNI).

- Joves menors de 30 anys. Cal que aportin un certificat del SEPE que acrediti la recerca de feina juntament amb el seu DNI.

- Jubilats o pensionistes més grans de 65 anys. La suma dels ingressos i les rendes no ha de superar els 9.727,54 euros (equivalent al 120% de l'IPREM). Heu de presentar el darrer Certificat d'IRPF disponible i el domicili d'instal·lació del telèfon ha de coincidir amb el domicili d'empadronament del titular.

Imatge de fons de diverses persones amb un mòbil a la mà i una altra de persones amb bitllets d'euro a la mà
És possible tenir un contracte de mòbil sense necessitat de gastar massa | Pexels, Pixelshot

L'aposta de Vodafone pensant en els vulnerables

Vodafone Conectad@s no només ofereix preus molt competitius, sinó que també garanteix una excel·lent qualitat de servei. La xarxa 5G de Vodafone és una de les més avançades del mercat, cosa que assegura una connexió ràpida i estable. A més a més, l'absència de permanència permet als usuaris canviar de pla o proveïdor sense penalitzacions.

És una opció ideal per als que busquen una tarifa econòmica sense sacrificar la qualitat del servei. Amb preus tan baixos i beneficis tan amplis, aquesta tarifa social de Vodafone deixa en mal lloc Movistar i Orange.