Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Un home revisa una factura, amb la mà al cap, i al cercle, el logotip de Vodafone

El descuit a la factura de Vodafone que pot sortir molt car als clients: molta atenció

Vodafone avisa els usuaris sobre els problemes que implica deixar sense pagar una factura de la companyia

No pagar una factura de Vodafone pot portar conseqüències serioses per als clients. Si et trobes en aquesta situació, és important que sàpigues què pot passar i com ho pots resoldre abans que sigui massa tard.

En primer lloc t'arrisques a tallar-te la línia. Aquest tall pot passar a partir del primer mes sense pagar. No obstant això, Vodafone us avisarà amb 15 dies d'antelació abans de suspendre el servei, donant-vos l'oportunitat de posar en ordre els vostres comptes.

Si la situació es perllonga per tres mesos, el tall de la línia podria ser permanent, segons expliquem des del portal roams.es. En aquest cas, Vodafone et podria portar a judici per cobrar el deute. Per això, és crucial actuar ràpidament i no deixar que la situació arribi a aquest punt.

Muntatge fotogràfic entre una botiga de Vodafone i una persona preocupada
És convenient complir els terminis de pagament que imposa Vodafone | Europa Press, background

Com saldar el deute amb Vodafone

Per evitar problemes més grans, Vodafone ofereix diverses opcions perquè els clients puguin pagar les seves factures pendents. Aquí t'expliquem les diferents maneres de fer-ho:

1. Àrea de clients La meva Vodafone

Pots accedir a la teva àrea de clients Mi Vodafone i pagar tota o part del teu deute utilitzant la teva targeta de crèdit o dèbit. Aquesta és una manera ràpida i senzilla de posar al dia els pagaments.

2. Web de pagaments de Vodafone

Una altra opció és fer el pagament en línia a través de la web de pagaments de Vodafone. Igual que a l'àrea de clients, pots fer servir la teva targeta de crèdit o dèbit per saldar el deute.

3. Pagament en efectiu

Si prefereixes pagar en efectiu, tens dues opcions. La primera és a través de transferència bancària: Pots fer un ingrés en efectiu a qualsevol sucursal o caixer del Banc Santander.

Hauràs d'ingressar els diners al compte ES25-0049-1500-09-2219314266, indicant el DNI del titular del compte i el número associat a la factura pendent. També pots abonar-la a una oficina de Correus. Només necessitaràs el DNI del titular del compte per fer el pagament.

Muntatge amb un home i un gran logo de Vodafone
Vodafone permet pagar les factures en efectiu | Europa Press, denisapolkaphotos

Represa del servei

Un cop saldat el deute, la represa del servei hauria de ser gairebé immediata. Vodafone assegura que en quatre hores recuperaràs la línia. No obstant això, si el pagament es fa a través del banc, aquest procés podria demorar fins a un parell de dies.

Val a dir que la companyia et cobrarà les despeses financeres derivades de l'impagament a partir del segon retard en el pagament de factures. No et cobraran aquestes despeses si és la primera vegada que tornes un rebut, o si és el primer que tornes en 24 mesos. El recàrrec podria pujar fins als 20 euros.

Mantenir els pagaments al dia no només t'estalvia inconvenients, sinó que també et permet gaudir dels serveis de Vodafone sense interrupcions.