Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una oficina del SEPE de Madrid i al capdavant una dona feliç i assenyalant amb el dit

El SEPE llança noves ofertes per a treballadors sense experiència: sous de 2.000 euros

Aquests llocs ofereixen salaris que poden arribar als 2.000 euros bruts mensuals

El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha llençat una campanya de reclutament sense precedents per cobrir 11.868 llocs de feina destinats a persones sense experiència prèvia. 

El més vistós d'aquesta oferta és el salari competitiu que arriba als 2.000 euros mensuals, una xifra que supera les expectatives de molts cercadors d'ocupació a Espanya. 

Imatge de fons d'una oficina d'ocupació del SEPE amb una altra imatge d'una persona amb les mans plenes de bitllets d'euros i una emoticona a sobre amb expressió d'ensurt
El SEPE ha tornat a activar noves ofertes de feina per persones sense experiència | Europa Press, Getty Images

Les ofertes de feina del SEPE sense experiència 

La notícia d'aquestes ofertes ha generat un gran enrenou, especialment entre aquells que busquen la seva primera oportunitat laboral o desitgen canviar de sector. 

El SEPE ha enfocat aquesta campanya a tres perfils específics: personal administratiu, atenció al client i gestió de documents. 

Cadascun d'aquests llocs ofereix un salari de 2.000 euros mensuals, que destaquen per la seva accessibilitat, ja que no es requereix experiència prèvia. No obstant això, encara que aquestes vacants són gestionades pel SEPE, les feines són per a diferents empreses, no per treballar directament al SEPE. 

Per accedir a aquestes ofertes, els candidats han de complir certs requisits bàsics. Tot i que l'experiència no és necessària, es valorarà positivament comptar amb un títol de Formació Professional (FP) de grau mitjà o superior. 

Fotomuntatge amb una imatge d'una persona treballant amb un ordinador de fons i al capdavant una rodona vermella amb una oficina del SEPE a Madrid
El SEPE està promovent 11.868 noves oportunitats laborals | SEPE, Getty Images Signature, damircudic

A més, les empreses contractants poden sol·licitar habilitats específiques depenent del lloc, com a competències en l'ús d'eines informàtiques o habilitats comunicatives. 

Com sol·licitar les ofertes del SEPE

El procés per inscriure's en aquestes ofertes és senzill i es fa a través del portal 'Empléate' del SEPE. Els interessats s'han de registrar a la plataforma, cercar l'oferta que més s'ajusti als seus interessos i completar el formulari d'inscripció. És important tenir el currículum actualitzat, ja que caldrà adjuntar-lo durant el procés. 

Les ofertes estan disponibles per a diverses ubicacions a Espanya, i els contractes solen ser a jornada completa, de dilluns a divendres, promovent així la conciliació familiar i el respecte per la desconnexió digital.

Aquestes ofertes representen una gran oportunitat per als que busquen entrar al mercat laboral sense experiència prèvia. A més de l'atractiu salari, els empleats podran desenvolupar habilitats que els permetran créixer professionalment. L'estabilitat dels contractes i les condicions laborals també són aspectes que destaquen aquestes ofertes del SEPE.