Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un rètol de Vodafone, amb una noia fent el gest d'aprovació, i al cercle, un mòbil

Jugada mestra de Vodafone, que deixa en una situació compromesa a la competència

Vodafone regala als seus clients un mòbil valorat en gairebé 180 euros si contracten unes tarifes determinades

Vodafone ha llançat una oferta que ha agafat per sorpresa els seus competidors Movistar i Orange. La companyia britànica ha decidit regalar un mòbil als que contractin certes tarifes. Una estratègia que podria atraure molts nous clients.

Sense cap dubte, ha pujat l'aposta al mercat de les telecomunicacions regalant un dels mòbils més recents. Es tracta del Xiaomi Redmi Note 13 4G amb 128 GB. Aquest dispositiu, que té un preu oficial de 179,99 euros, pot ser teu sense pagar ni un sol euro si compleixes certs requisits.

Per fer-te amb aquest dispositiu només exigeixen contractar una de les tarifes de fibra i mòbil de Vodafone, específicament des de la tarifa One Ilimitada Duo. Té un cost de 69,9 euros al mes. Compte amb fibra de 600 Mb, dues línies de dades i minuts il·limitats, a més de televisió, recull Mòbil Zona .

Una persona tecleja un número de telèfon al mòbil, i uns bitllets d'euro a la cantonada inferior esquerra
Aquest estiu els clients d'Orange podran tenir un mòbil sense fer cap tipus de desemborsament | DAPA Images, Pixelshot

És cert que hi ha una opció amb 1 GB de fibra, encara que suposarà fer un desemborsament més elevat.

La promoció de Vodafone té data de caducitat

L'oferta de Vodafone estarà disponible fins al proper 1 d'agost, o fins que s'esgotin les existències. Per accedir a aquesta promoció, has de complir amb una permanència de 24 mesos a la tarifa seleccionada i pagar un cànon digital de 3,93 euros.

Indiquen que una vegada que la fibra estigui instal·lada i la línia mòbil activada, és possible gestionar l'obtenció del mòbil. El procés s'efectuarà a través de l'App de Mi Vodafone. En cas que tinguis algun dubte seria convenient contactar amb atenció al client.

L'oferta de Vodafone pot encaixar als plans

Aquesta oferta de Vodafone pot resultar de gran interès a molts usuaris. Sobretot entre aquells que estiguessin pendents d'adquirir un nou mòbil o que canviïn d'operador. A més del dispositiu gratuït, també gaudiran de molts avantatges amb les tarifes que contractin.

Una botiga de Vodafone, amb un noi al davant fent un gest d'alegria
La companyia britànica sap com captar nous clients | Khosro, Vodafone

L'estratègia de la companyia britànica podria fer que molts clients de Movistar i Orange considerin canviar-se d'operador. Vodafone es posiciona com una opció molt atractiva al mercat, i és probable que la competència hagi de reaccionar aviat per no perdre terreny.