Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga de Vodafone ia la dreta una noia amb el polze enlaire

Vodafone llença la casa per la finestra: el 'regal' que ha sorprès molts clients

Vodafone compta amb una promoció molt interessant per a aquells que vulguin estalviar amb el telèfon mòbil

Vodafone ha llançat una oferta irresistible per atraure nous clients de mòbil. La companyia ha decidit llançar una promoció que sembla un regal. Aquesta tarifa inclou trucades il·limitades i 30 GB de dades, a més d'altres avantatges.

Si busques un canvi, aquesta tarifa podria ser just el que necessites. Es tracta de "yu Móvil Inicial".

Muntatge amb una botiga de la companyia Vodafone i una persona aguantant el mòbil a la mà
La promoció és per gaudir del mòbil sense gastar gaire | Europa Press, Pexels

Què és l'oferta de Vodafone?

La tarifa de Vodafone per a nous clients inclou 30 GB de dades amb accés a la xarxa 5G. Això significa que podreu navegar a gran velocitat i gaudir d'una connexió estable i ràpida.

A més, tindràs trucades il·limitades i 1500 SMS al mes amb qualsevol operador nacional, les 24 hores del dia. Sense cost addicional per l'establiment de trucada.

Però això no ho és tot. Vodafone també ha pensat en aquells que viatgen amb freqüència. La tarifa inclou 30 GB de dades en Roaming a la Unió Europea, Regne Unit i Estats Units.

Això et permetrà fer servir les teves xarxes socials i aplicacions de missatgeria com si estiguessis a Espanya. Si superes els 30 GB inclosos a Roaming, el cost serà de 1,88 €/GB.

Muntatge amb una noia sostenint a la mà un telèfon mòbil i uns bitllets de 50 euros
Vodafone ofereix trucades il·limitades i 30 GB al mes | Ptnimages, Leung Cho Pan

Avantatges de la promoció de Vodafone

Un dels grans avantatges és l'accés a la xarxa 5G de Vodafone, considerada la més fiable d'Espanya. Segons l'informe independent umlaut Mobile Benchmark España 2024, la xarxa de Vodafone ha estat la millor del mercat espanyol per vuitè any consecutiu. Això garanteix una connexió ràpida i estable, ideal per als que necessiten estar sempre connectats.

Amb aquesta tarifa, no t'hauràs de preocupar pel cost de les trucades o els missatges. Podràs parlar i enviar SMS sense límits, cosa que és perfecta per als que necessiten estar en contacte constant amb amics o familiars.

Un altre gran avantatge és el Roaming inclòs a la Unió Europea, Regne Unit i Estats Units. Això et permetrà fer servir el teu mòbil com si estiguessis a Espanya quan viatges a aquestes destinacions. Podràs navegar, trucar i enviar missatges sense preocupar-te pels costos addicionals.

Un dels detalls més destacats d'aquesta oferta és que no té permanència. Això vol dir que podràs canviar de tarifa o d'operador quan vulguis, sense penalitzacions. És un gran avantatge per als que prefereixen no estar lligats a un contracte a llarg termini.

Tot això per només 15 euros al mes, impostos i quota de línia inclosos. És una oferta molt competitiva que difícilment trobaràs a un altre operador. A més, si necessites més línies, podràs afegir o eliminar línies addicionals durant el procés de compra.

Com contractar-ho?

Contractar aquesta tarifa és molt senzill. Només heu de visitar la pàgina web de Vodafone i seguir els passos indicats per a nous clients. En pocs minuts podràs gaudir de tots els avantatges que ofereix aquesta increïble promoció.