Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Un home parla pel mòbil davant de l'ordinador, i al cercle, el logotip de Vodafone

Vodafone llança un missatge urgent a tots els que se'n van de vacances aquest estiu

Vodafone posa en marxa una campanya per a aquells clients que se'n vagin de vacances a una segona residència

Vodafone ha llançat una promoció ideal perquè no et quedis sense Internet durant les teves vacances d'estiu. De fet, no és una, sino dues ofertes que t'asseguren una bona connectivitat durant la teva estada a la segona residència.

En primer lloc, Vodafone ofereix una solució per a aquells que necessiten una connexió fixa i permanent. Es tracta de l'opció Fibra Segones Residències, amb la qual podreu gaudir d'una connexió de fibra òptica de fins a 300Mbps amb un Router Wifi Premium.

persona treballant al seu ordinador i petita imatge de la platja de Vera, Almeria
Vodafone t'explica com aconseguir no quedar-te sense connexió a la teva segona residència | Ayuntamiento de Vera, Erin Li - Pexels

A més, inclou un telèfon fix amb trucades il·limitades i tot això només costa 20,80 euros al mes, amb una permanència d'un any. La segona proposta de Vodafone està pensada per a aquells que demanin una connexió més flexible.

Parlem de l'oferta d'Internet Segones Residències Flexible, que inclou un Router/Mifi autoinstal·lable i una SIM il·limitada recarregable per gaudir de la fibra. Pots recarregar-la per 2, 7 o 31 dies segons les teves necessitats. El cost és de 3,00 euros al mes durant 24 mesos.

Vodafone explica en què consisteix la seva oferta

L'oferta de Segones Residències Vodafone està dissenyada per proporcionar-te la connexió que necessites a la teva segona residència. Ja sigui al teu poble, a la platja o a qualsevol lloc on decideixis passar les teves vacances. Vodafone us ofereix dues opcions perquè escolliu la que millor s'adapti a les vostres necessitats:

  • Internet a destinacions fixes: Si tens un segon habitatge com a destinació fixa per a les teves vacances i necessites una connectivitat fixa i permanent. L'opció de Vodafone Fibra Segones Residències és perfecta per a tu.
  • Flexibilitat on siguis: Si prefereixes canviar de destinació cada estiu i busques una connexió més flexible, sense compromís. En aquest cas, la promoció d'Internet Segones Residències Flexible és la ideal. Podràs connectar-te només quan ho necessitis.
Muntatge amb un home i un gran logo de Vodafone
Val la pena analitzar la proposta de Vodafone | Europa Press, denisapolkaphotos

Qui pot contractar aquesta oferta?

Les dues opcions del producte de Segones Residències Vodafone estan disponibles per als clients. Cal que tinguin contractat un paquet Vodafone One, Llar 5G, One Connecta o Llar Il·limitable. A més, l'opció d'Internet Segones Residències Flexible també està disponible per als clients de Vodafone Mòbil i Vodafone Fibra.

Per tant, no estarà a l'abast dels que no tinguin cap vincle amb la companyia. Aquest estiu no deixis que la manca de connexió a internet arruïni les teves vacances. Amb les opcions de Vodafone, podràs gaudir d'una connexió ràpida i fiable a la teva segona casa, sigui fixa o flexible.