Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un home assegut en una gandula al costat duna piscina, treballant en un ordinador portàtil i sostenint una tassa. A la cantonada superior esquerra de la imatge hi ha un cercle que mostra el logotip de Vodafone en un edifici.

Vodafone amarga les vacances als seus principals rivals: no s'ho poden creure

Vodafone ofereix unes tarifes molt competitives per als clients de fibra i mòbil i els de només mòbil

Vodafone aposta per revolucionar el mercat de les telecomunicacions a l'estiu amb una sèrie d'ofertes irresistibles. La companyia acaba de llançar unes tarifes molt rebaixades que només estaran disponibles durant la temporada de vacances. Aquesta estratègia busca atraure nous subscriptors i consolidar la seva posició al mercat.

Pels que vulguin un paquet complet, amb fibra i mòbil, la companyia britànica té reservat per a ells diferents opcions. Cal deixar clar que les rebaixes que s'apliquin seran permanents, per la qual cosa ja no patiran variacions.

A més, totes aquestes tarifes tenen una permanència d'un any. Però aquest període es pot estendre fins als dos anys si optes per fer-te amb un mòbil gratuït.

Muntatge amb un home i un gran logo de Vodafone
Val la pena aturar-se a les tarifes amb descomptes permanents de Vodafone | Europa Press, denisapolkaphotos

Vodafone ofereix ofertes de fibra i mòbil a l'estiu

Una de les ofertes més impactants de Vodafone inclou fibra de 1.000 Mbps, dues línies mòbils amb dades il·limitats a màxima velocitat i trucades il·limitades. També té televisió amb accés a Disney+, Max i Prime, a més d'un paquet de 45 canals premium. El preu mensual serà de 91,40 euros.

Aquells que demanin una mica més econòmic, han de saber que l'operador també compta amb altres opcions. Hi ha combinats que parteixen de la fibra de 600 Mbps:

  • 47,20 euros al mes: Dades il·limitats a 10 Mbps i trucades il·limitades. Per 5 euros més es pot incorporar la televisió.
  • 54 euros al mes: Dades i trucades il·limitades, a més de 15 canals Premium de televisió.
  • 59 euros al mes: Tot il·limitat i 30 canals Premium, a més d'una subscripció a Max o Disney+.
  • 69,90 euros al mes: A l'anterior se li incorporen dos serveis de streaming: Prime amb Disney+ o Max amb Prime.

També hi ha disponibles altres possibilitats amb fibra de 300 Mbps, 50 GB de dades a la línia mòbil i trucades il·limitades.

Una noia revisa el mòbil somrient, i al cercle, un rètol de Vodafone
Els clients de l'operador reben bones notícies per fer front a l'estiu | Vodafone, etonastenka de phkorotkova

Vodafone també pensa en els que només volen mòbil

Per a aquells que només necessiten una línia mòbil, Vodafone també ha llançat tarifes amb descomptes permanents. La proposta més barata suposarà un desemborsament de 15 euros al mes i inclou 30 GB de dades i trucades il·limitades. Altres opcions a valorar són les següents:

  • 17 euros al mes: 50 GB de dades i trucades il·limitades.
  • 26,10 euros al mes: Dades il·limitats amb un topall de 10 Mbps i trucades il·limitades.
  • 35,10 euros al mes: Dades il·limitats a màxima velocitat i trucades il·limitades.

A més, Vodafone també presenta dues tarifes mòbils que inclouen televisió. L'única diferència és el contingut televisiu.

Seran 38,70 euros al mes amb 15 canals Premium i una subscripció de streaming. A escollir entre Prime, Disney+ o Max. L'altra possibilitat contempla servei mòbil i subscripció a Netflix amb anuncis per 40,49 euros mensuals.

Vodafone ha llançat una sèrie de tarifes amb descomptes permanents que només estaran disponibles a l'estiu. Aquestes ofertes inclouen tant paquets de fibra i mòbil com tarifes només mòbil, amb opcions per a tots els gustos.