Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona somrient amb polze cap amunt, control remot en primer pla i botiga de Vodafone al fons.

Vodafone té preparada una gran sorpresa per a aquest estiu: ningú no comptava amb això

Vodafone ofereix de manera gratuïta un nou canal per als clients que tinguin contractada la televisió

Vodafone ha decidit sorprendre aquest estiu tots els seus clients de televisió amb una notícia amb què ningú no comptava. La companyia ha anunciat que oferirà de manera gratuïta el canal DreamWorks a tots els usuaris de la plataforma de televisió. Sens dubte, suposa un gran al·licient per a les famílies i els amants de l'entreteniment infantil

Gaudiran d'un contingut de gran qualitat, i a més sense necessitat de fer cap desemborsament. Però no és l'única novetat que anunciava Vodafone. Fa uns dies comunicava també els canals convidats per a aquest juliol.

Al llarg del mes, tots els clients de Vodafone TV podran gaudir de franc de MTV Live i National Geographic Wild. En general solen ser de pagament, però durant aquest període de promoció serà possible veure'ls sense necessitat de suportar cap cost.

Muntatge amb un home i un gran logo de Vodafone
Vodafone té bones notícies per als clients | Europa Press, denisapolkaphotos

Vodafone sorprèn tothom amb DreamWorks

Però Vodafone no es va conformar amb això. En les darreres hores feia públic que això havia deixat tots bocabadats: el canal DreamWorks estarà disponible per a tots els clients de televisió. Fins ara només hi podien accedir aquells que tenien contractats certs paquets de televisió amb la companyia.

Entre els programes que hi ha en aquest canal es troben Viva el Rey Julien, Kung Fu Panda: Las Zarpas del Destino o Las aventuras del gato con botas. Aquestes produccions són ideals per mantenir entretinguts els més petits de la casa durant el període de vacances.

DreamWorks es consolida a Vodafone

El canal DreamWorks es va incorporar a l'oferta de televisió de Vodafone el maig de 2023. Fins ara es trobava als paquets Vodafone TV Familyfans i Familylovers, a més de Vodafone One Hogar Ilimitable. Tot i això, han optat per obrir el canal a tots els usuaris sense importar el paquet que tinguin contractat.

Un home amb un comandament a distància davant un televisor encès, i al cercle, diversos bitllets de 50 euros
Podràs accedir a aquest canal de manera gratuïta | PixaBay, Getty Images

Al dial 71 tindran la possibilitat de delectar-se amb aquest canal pensat per a un públic infantil i més familiar. De moment es desconeixen quins són els plans de Vodafone amb ell. És probable que només ho ofereixin gratuïtament durant el proper mes oa l'estiu, encara que l'operador encara no ho ha confirmat.

Sens dubte, es tracta d'una oportunitat que no hauries de desaprofitar.