Vueling cancel·la 200 vols a l'Aeroport del Prat per la vaga d'Iberia

L'aerolínia ja ha anunciat que s'està plantejant deixar d'utilitzar els serveis de terra d'Iberia a qui reclamarà «compensacions econòmiques»

L'aerolínia 'low cost' Vueling ha comunicat que s'ha vist obligada a cancel·lar 200 vols d'aquest pròxim dissabte, 21 de setembre, amb destinació i sortida de l'Aeroport del Prat. La incidència és, segons apunten, conseqüència directa de la vaga del personal de terra d'Iberia, convocada per als dies 22, 23 i 24 d'aquest mes, i la mateixa companyia ja ha facilitat el llistat de vols afectats a través de la seva pàgina web, on també s'explica com gestionar la cancel·lació.

Vueling ha assegurat que les causes de les cancel·lacions són «totalment alienes» a la companyia, i ha lamentat una vegada més la «gravetat de la situació de conflictivitat contínua» amb el personal d'Iberia.

Vueling es planteja el trencament amb Iberia

En aquest sentit, el mateix director d'operacions de l'aerolínia, ha fet public un comunicat contundent, on assegura que s'estan plantejant «diferents alternatives», ja que  les mobilitzacions del personal de terra d'Iberia afecten no només els seus passatgers sinó també els seus 4.000 treballadors, i limiten «l'esforç per oferir un servei a l'altura de les expectatives dels clients».

Iffert exigirà «compensacions econòmiques» a Iberia per l'impacte de les vagues en els seus clients i treballadors, i no ha descartat deixar d'utilitzar els seus serveis i operar amb el servei de terra d'una altra aerolínia.

També et pot interessar...