Leo Messi vestint roba de la seva marca

Leo Messi presenta la seva marca de roba al centre de Barcelona enmig d'una gran expectació

Centenars de persones s'han concentrat davant de la botiga per veure l'astre argentí

La tarda d'aquest dijous, 19 de setembre, el centre de Barcelona ha viscut la presentació de la marca de roba de Leo Messi, una aposta liderada per la seva germana, María Sol Messi, i la dissenyadora Virginia Hilfiger.

La cita ha tingut lloc a la botiga Santa Eulàlia, que ha congregat desenes de curiosos que passejaven pel passeig de Gràcia, així com un bon grapat de fotògrafs i periodistes especialitzats, que no s'han volgut perdre el salt a la moda de l'astre argentí. Després d'acabar la presentació a l'interior de l'establiment, el futbolista, model de la marca homònima, ha sortit a fotografiar-se i ha aprofitat per saludar la gent que s'havia congregat per veure'l.

«Roba senzilla, com Messi»

Darrere del salt a la moda de Leo Messi, i tal com informa el Periodico, hi ha la seva germana, María Sol Messi, que reivindica la seva tasca per posar en marxa aquest projecte familiar: «Vaig estudiar molt. Vaig treballar dur per dedicar-me a aquest projecte que per a mi i per a la meva família és molt especial».

María Sol és la 'brand manager' de la marca, logotipada amb el cognom familiar i una gran lletra 'M', que recorda un dorsal futbolístic. Una «roba senzilla, com Messi», dissenyada per la germana d'una altra llegenda, Ginni Hilfiger, que ha estat l'escollida per elaborar una roba a l'alçada de l'argentí.

La botiga Santa Eulàlia, acollirà durant un mes la venda de roba de la marca Messi, tanmateix, avui mateix ja s'ha posat en funcionament la pàgina web que gestionarà les principals vendes de roba: 'TheMessiStore'. Un espai on podem descobrir els diferents models que es posaran a la venda els pròxims dies, i on ens podem fer una idea del preu.

També et pot interessar...