Imatge de Will Smith fent-li un cop de puny al presentador dels Oscars

Will Smith agredeix el presentador dels Oscar després d'una broma sobre la seva dona

Un comentari sobre els cabells de la dona de Will Smith desferma la ira de l'actor a la gala dels Oscars

Polèmica gala dels Oscar aquest 2022. Will Smith ha estat el gran protagonista de l'esdeveniment i no per haver-se emportat el guardó a millor actor per la pel·lícula 'El método Wlliams'.

La 94a edició dels premis de l'Acadèmia de Hollywood serà recordada al llarg de la història. I és que l'esdeveniment no ha deixat ningú indiferent després de l'altercat protagonitzat per Will Smith.

Will Smith i l'agressió que va marcar la nit dels Oscar

Ni el lliurament d'un premi, ni cap modelet de la catifa vermella ha estat el que ha provocat la polèmica aquest any. La controvèrsia ha vingut de la mà de Will Smith i el presentador de la gala, Chris Rock.

Tot va començar quan Chris Rock va sortir a l'escenari per presentar els guardons a millor pel·lícula documental. El conductor, abans de donar pas a la presentació dels nominats de la categoria, va decidir fer un acudit sobre Jada Pinkett Smith, la dona de Will Smith.

El comentari de Chris Rock no va agradar gens a l'actor i aquest, contra tot pronòstic i sense dirigir cap mena de paraula, va pujar a l'escenari i li va propiciar un cop de puny.

▶️ ¡Will Smith agrede al presentador de la gala de los Oscar!

Després de fer-ho, davant la sorpresa de tothom, va tornar al seu seient cridant: «No parlis de la meva dona amb la teva puta boca!». Davant d'un silenci i un desconcert que va regnar per uns segons al Dolby Theatre de Los Angeles.

El comentari que va desfermar la ira de Will Smith

Tant el públic present, com les xarxes socials es van quedar estupefactes davant del que acabava de succeir. I és que l'actor no va poder controlar la seva ira, ni tan sols en plena gala dels Oscar. Però quines paraules van enfurir tant l'actor?

«Jada, t'estimo. Estic desitjant veure't a 'La teniente O'Neil 2'», va ser el comentari que va fer Chris Rock i el qual va desfermar la fúria de Will Smith. Sí, perquè en aquesta pel·lícula, Demi Moore va donar vida a un personatge amb els cabells rapats.

Imatge de Jada Pinkett Smith posant somrient a un photocall
La dona de Will Smith ha comentat algun cop la seva horrible experiència amb l'alopècia | Europa Press

Amb el comentari, el presentador estava fent referència a la calvície de la dona de Will Smith. Una cosa que no va agradar gens a l'actor. I és que Jada Pinkett Smith ha parlat obertament sobre la lluita contra l'alopècia.

Al seu perfil d'Instagram, va dir una vegada que la pèrdua de cabell era «aterridora». «Un dia era a la dutxa i tenia grapats de cabell a les mans i em vaig dir: 'Déu meu, m'estic quedant calba?'», va arribar a confessar.

A les imatges es veu com Will Smith, en un primer moment, riu del comentari del presentador. Tot i això, quan l'actor veu la reacció de la seva dona —amb una cara molt seriosa— no dubta a aixecar-se i agredir Rock.

Imatge de Will Smith fent-li un cop de puny al presentador dels Oscars, Chris Rock
Will Smith agredeix a Chris Rock després del comentari a la seva dona | GTRES

L'escena va deixar en xoc els teleespectadors. No obstant això, es va poder veure a través de les xarxes socials que dubtaven de si el que acabava de passar era un 'sketch 'pactat.

Minuts més tard, Will Smith va guanyar l'Oscar a millor actor

Tan sols uns minuts després del qual va passar, Will Smith va guanyar l'Oscar de millor actor per interpretar Richard Williams a 'El método Williams'. En el discurs d'agraïment pel premi, l'actor no va dubtar a demanar disculpes pel seu comportament.

Imatge de Will Smith aixecant amb la mà el premi al millor actor guanyat als Oscars
Will Smith va guanyar el premi al millor actor per la pel·lícula 'El método Williams' | GTRES

«He rebut la trucada per estimar la gent i protegir la gent, i ser un riu per a la meva gent», assenyalava l'actor. «Jo al final he semblat el pare boig, com Richard Williams, però l'amor et porta a fer bogeries», afegia entre llàgrimes.

Un dels moments més importants de la seva vida i de la seva carrera professional va quedar marcat negativament per a la resta de la seva vida. «Vull demanar disculpes a l'Acadèmia i la resta de nominats. Espero que em tornin a convidar», va concloure Will Smith.