Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Ariadna Oltra al programa 'Els Matins' de TV3

L'audiència de TV3 posa Ariadna Oltra i la cadena en un problema seriós

La cadena catalana no va encetar el dia de la millor manera

TV3va de costat a costat. Tanmateix, fa un resultat d'audiència espectacular com t'enfonsa un programa, i tot en el mateix dia. Tot i això, la cadena pública catalana va tornar a ser la més vista del dia durant aquest dijous amb una bona distància de la segona amb major audiència.

Sembla que tot són notícies a la televisió pública de Catalunya. Els clàssics espais de la graella televisiva estan aconseguint unes quotes de pantalla estratosfèriques. Aquest dijous, vint-i-tres de febrer, el 'TN Migdia' va obtenir 529.000 espectadors i un 34,5% de quota de pantalla obtenint el títol de programa més vist del dia.

El programa matinal no acaba d'encaixar amb l'audiència

Altres espais li segueixen les petjades. El 'TN Vespre' va assolir 475.000 i un 21,8% de quota i el 'Cuines' va captivar uns 400.000 espectadors i un 28% de quota.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Però, no tot poden ser bones notícies. I és que al matí, TV3no acaba de funcionar amb el seu programa 'Els matins' amb Ariadna Oltra. Les dades parlen per si soles.

El programa d'Alfonso Arús, 'Aruser@s' manté un bon lideratge amb gairebé un 21% de quota i uns 85.000 espectadors, seguit d''El programa de Ana Rosa'. El bronze és per 'Els matins' de TV3 amb pràcticament la meitat d'audiència que el programa deLa Sexta.

Al vespre, TV3 va aconseguir superar el seu competidor directe

Tot i les baixes audiències del matí, TV3sembla que va agafant embranzida al llarg del dia. En arribar a la nit, la cadena pública catalana va assolir superar als seus competidors directes, Antena 3. 'El Hormiguero' no va obtenir ser el programa més vist del dia, almenys a Catalunya.

Pablo Motos es va quedar amb poc més de dos-cents mil espectadors i una quota de pantalla del deu per cent. La plata se la va endur, com no podia ser d'altra manera, el partit que van enfrontar el Manchester United i el FC Barcelona a vuitens de final de l'Europa League.

El programa més vist en les hores de Prime Time del vespre va ser el 'Polònia' amb gairebé 340.000 televidents i una quota de pantalla del 15,7%. Unes dades que van permetre a la televisió pública de Catalunya remuntar un matí amb audiències molt per sota del que estan acostumats.