Foto de Dani Badia.

Commoció a Catalunya: les xarxes ploren la mort de Dani Badia

Companys de professió recorden la figura del periodista a les xarxes socials

Dani Badia, periodista d'esports de la redacció de Catalunya Ràdio a la delegació de Lleida, ha mort aquest diumenge, víctima d'un càncer de pàncrees. Molt vinculat a l'esport de la ciutat, presentava l'actualitat esportiva del municipi de la capital del Segrià.

La mort de Badia va ser anunciada ahir a la tarda a través del compte de Catalunya Ràdio de Lleida. Una publicació que no va trigar a rebre les mostres de condol i els missatges de suport d'amics i companys de professió.

Imatge de Dani Badia als estudis de Catalunya Ràdio a Lleida
Dani Badia moria aquest diumenge víctima d'un càncer. | Catalunya Ràdio

Les xarxes ploren la mort de Dani Badia

Des d'ahir al migdia, les xarxes s'han omplert de missatges de condol i de suport cap a la família i amics del periodista esportiu. Han estat molts els companys de professió que han volgut recordar la figura de Badia i la seva gran professionalitat, com ara Carles Porta.

El director de Crims ha revelat que el periodista li va trucar fa unes setmanes per comunicar-li la seva situació. «Et vull dir adeu, ara que encara puc. M'han trobat càncer de pàncrees, amb afectació a tot arreu. Massa tard per fer res. Em moro», recull les seves paraules en un tuit. «Bon viatge, Dani».

El programa esportiu Tot gira de la mateixa emissora de ràdio s'ha acomiadat del periodista a través de tres talls de veu per recordar la seva total entrega dins de la seva professió i del món de l'esport.

Així mateix, Oriol Jové, periodista esportiu de RAC1, també ha volgut enviar el seu condol a la família. «La lliçó d'aquests dies no l'oblidaré per anys que visqui. Descansa, amic».

El periodista esportiu de TV3, Francesc Latorre, li dedicava unes paraules al seu company: «Gràcies per tot, Dani. Gaudeix del blau al firmament, que diu l'himne del teu Lleida estimat».

També s'han volgut sumar a les mostres de condol alguns clubs esportius i jugadors de la ciutat de Lleida, d'on era natural Badia. Així doncs, el tècnic Pep Muñoz s'acomiadava amb aquestes paraules: «Professionalitat i amistat quan hi ha un gran cor al darrere. Quina gran lliçó. M'has de permetre que avui no et faci cas i estigui emprenyat. Molt emprenyat. Descansa en pau, amic, i dona molts records allà dalt».