Xavi Hernández obre nova polèmica: «El futbol és l'única feina on s'insulta al treballador. És inadmissible»

Molts usuàris han carregat contra l'exjugador del Barça per les declaracions

Xavi Hernández, en una imatge en un partit amb l'Al Sadd
Xavi Hernández ha assegurat que encara no és moment per tornar a entrenar al Barça | Catalunya Diari

Xavi Hernández, emblemàtic exjugador del FC Barcelona i actual entrenador de l'Al Sadd, a Qatar, ja fa temps que rumia quin serà el seu futur i el comença a deixar entreveure. Ja fa cinc anys que la jove promesa del Barça viu a Doha, la capital de Qatar, per seguir complint el seu somni, encara que hi ha molta gent que ja el reclama com a entrenador del Barça

Ara, en una entrevista a 'El País', el jugador ha expressat quines són les seves sensacions sobre el panorama esportiu actual i, a més, quines són les seves expectatives de cara a un futur pròxim. 

«És inadmissible»

A banda d'opinar sobre l'actual situació del Barça amb Setién al capdavant, i assegurar que no creu que sigui el moment per tornar, ja que «hi ha molt de soroll extern, temes extraesportius», també ha volgut denunciar un fet que ha passat sempre al futbol i Xavi troba intolerable. Però, tot i la seva bona voluntat, aquesta denúncia li ha costat moltes crítiques. 

«Però, fixa't, el futbol és dels únics esports — i treballs — on s'insulta al treballador, sigui als futbolistes o a l'entrenador. Jo crec que hauríem de parar això ja. És inadmissible, per exemple, que s'insulti a un cambrer en fer el seu treball... No podem admetre el racisme, ni el masclisme, ni cap altre tipus violència, cal erradicar-los parant els partits automàticament. L'àrbitre és el primer que hauria de dir: 'Aquí no es juga perquè no es donen les condicions'...», ha conclòs Xavi en l'entrevista al mitjà citat. 

El fet que Xavi hagi volgut victimitzar el sector futbolístic pel fet de rebre insults ha indignat a molta gent treballadora. «No tens ni idea del que aguanta un cambrer Xavi, un cambrer cobra 1000 € i ha d'aguantar totes les ximpleries del món dels clients; un futbolista cobra com a mínim 5 milions per temporada per jugar a futbol», recriminava un usuari a través de Twitter.


Comentaris

envia el comentari