Xavi Hernández entrenant a l'Al Sadd de Qatar

Xavi Hernández perdona l'amic del Barça que li va voler prendre la parella

Xavi Hernández oblida el greu problema que va tenir amb Puyol quan tots dos eren jugadors del Barcelona

Xavi Hernández, exjugador del Barça i actual entrenador de l'Al-Sadd de Qatar, és en boca de tothom arran dels rumors i informacions que el situen com a nou entrenador del Barça després de la destitució de Ronald Koeman.

Per a formar un equip tècnic competent, petició expressa i objectiu bàsic de Xavi Hernández, el de Terrassa hauria estudiat diversos noms d'antics companys, com el de Carles Puyol. L'excentral del Barça, que ja ha tingut funcions al club blaugrana, faria d'intermediari entre els jugadors i el president, Joan Laporta.

L'afició blaugrana estaria encantada amb l'arribada del de la Pobla de Segur, però Xavi Hernández hauria tingut dubtes en el passat per comptar amb ell. El motiu, segons alguns mitjans, seria un fet del passat del qual han sortit diverses informacions a la llum.

Puyol i Xavi Hernández «van arribar a les mans» al vestidor del Barça

La pàgina web 'futbolprimera.es' publicava fa uns anys que el germen del problema entre els dos exjugadors del Barça era un embolic amorós. «Tot va passar durant la temporada 2011/2012», explicava la web fa una dècada.

Aleshores, Puyol havia acabat la seva relació amb la model Malena Costa, mentre que Xavi Hernández feia el mateix amb la seva. El de Terrassa començava al cap de poc temps una altra relació amb una dona, Núria, la seva parella actual.

Carles Puyol i Xavi Hernández en una fotografia d'arxiu
Carles Puyol i Xavi Hernández en una fotografia d'arxiu | Arxiu

El que no esperava Xavi era que el seu amic Puyol tindria intenció de conquerir Núria, fet que al de Terrassa no li va agradar gens. «Va començar a anar darrere seu, a tirar-li la canya», apuntaven.

Quan Xavi se'n va assabentar, segons apunta el portal esportiu, «van arribar fins i tot a les mans, i van ser separats per l'exbarcelonista Cesc Fàbregas». L'equip va voler fer pinya al voltant dels dos companys, mentre que el club era conscient l'episodi entre les dues llegendes del Barça.

Puyol no va assistir al casament de Xavi i Núria

Aquesta mala relació es va reflectir en l'absència de Carles Puyol al casament de Xavi i Núria, que va tenir lloc el 15 de juliol del 2013. En aquella època, tots dos seguien pertanyent a la disciplina de l'equip blaugrana.

Després de la retirada de Puyol i Xavi, ambdós es van separar definitivament. El primer es va prendre uns anys sabàtics i, més tard, va treballar com a ambaixador de la Lliga. Mentrestant, el segon va provar sort a les banquetes i se'n va anar a Qatar, on entrena actualment l'Al-Sadd.

Carles Puyol, presentant una gala
Carles Puyol no va anar el 2013 al casament de Xavi | GTRES

Amb el pas dels anys, la relació ha millorat notablement i el mes de maig passat se'ls veia junts amb les seves parelles. Tots dos sortien en una fotografia publicada per ells mateixos amb Vanesa Lorenzo, companya de Puyol, i Núria, mentre sopaven en un restaurant de Barcelona.

Xavi arriba a un acord per ocupar la banqueta del Barça, segons 'Sport'

D'altra banda, el '6' és aquests dies en l'actualitat per la proximitat a l'entorn del Barça, i de fet, parteix com a líder per ocupar la vacant de Ronald Koeman. Després del cessament de l'holandès pel mal inici de la temporada, la directiva blaugrana és conscient que cal fer una aposta ferma per tornar a créixer.

L'entrenador de l'Al-Sadd té previst rescindir el contracte que el vincula al club qatarià, que l'ha informat que podrà sortir lliure a partir del dia 3 de novembre. L'anunci seria qüestió d'hores, ja que, de fet, el diari 'Sport' anunciava un acord entre tècnic i club blaugrana, mentre Sergi Barjuan fa les funcions d'interí.