Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.

Xavier García Albiol denuncia insults i amenaces a la seva filla de 13 anys

L'alcalde ha denunciat els fets a Twitter

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol.
L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha denunciat insults i amenaces a la seva filla | ACN

L'alcalde Badalona, Xavier García Albiol, va revelar ahir diumenge, 6 de setembre, que una persona va amenaçar la seva filla de 13 anys a Twitter. García Albiol ha denunciat a les xarxes que un usuari ha pronunciat comentaris malsonants cap a la menor. En la mateixa piulada, el batlle ha aprofitat per anunciar que presentarà una denúncia a la policia perquè l'individu «escarmenti».

«Quan un està en política toca aguantar gairebé tot en les xarxes socials, però que s'amenaci a la meva família i més concretament a la meva filla de 13 anys per aquí no», ha lamentat Albiol. «Això ha ocorregut avui (per aquest diumenge) i per descomptat denunciaré a semblant personatge. Espero que escarmenti», ha afegit.

El cas d'Enoc Misael

L'Ajuntament de Badalona recorrerà a la diplomàcia europea perquè s'insti a les autoritats polítiques i policials del govern d'Hondures a la resolució del cas d'Enoc Misael, un nen de Badalona de dotze anys que va desaparèixer el passat mes de desembre, quan visitava la seva família paterna. Garcia Albio va reunir-se el passat dimecres, 2 de setembre, amb la mare de l'infant per traslladar-li el suport del consistori.

A la trobada hi havia també la directora de l'Institut Rafael Alberti, on estudia l'Enoc, i un representant de la comunitat hondurenya a Espanya. «No ens podem resignar i quedar-nos de braços plegats davant d'un cas que afecta veïns de Badalona», va assegurar l'alcalde.

El nen va desaparèixer el 2 de desembre enmig d'un atracament en què van morir el seu avi, el seu oncle, la mainadera i una veïna. Durant els primers dies de la desaparició, una seixantena de militars van estar buscant-lo, sense èxit, però després d'uns quants dies la recerca es va aturar. L'Enoc vivia a Badalona des de feia quatre anys, al barri de Llefià.