Exbisbe Xavier Novell

Xavier Novell ja és pare set mesos després de deixar de ser el bisbe de Solsona

L'exbisbe i l'escriptora de novel·les eròtiques han sigut pares de dues nenes bessones

Segur que recordeu el rebombori de l'exbisbe Xavier Novell ara fa gairebé un any. Quan va renunciar al bisbat de Solsona per un amor amb la psicòloga Sílvia Caballol.

Així, el 23 d'agost de 2021, Novell sorprenia amb la renúncia al càrrec de bisbe de Solsona. El qual havia iniciat una relació sentimental amb una escriptora de novel·les de temàtica eròtica.

L'exbisbe Xavier Novell ja és pare de bessones

Nova notícia bomba per al Bisbat de Solsona. Novell i Caballol han sigut pares de dues nenes bessones. 

Segons informa 'Regió 7', les nenes es diuen: Coaner i Míriam.

La parella es va casar fa quatre mesos aproximadament al jutjat de pau de Súria i com podem veure, no han perdut el temps per formar una família. 

▶️ Un petit poble de Catalunya, escollit un dels més bonics de tot Espanya

El nou bisbe de Solsona

Francesc Conesa i Ferrer ja és el nou bisbe de Solsona després de prendre possessió del càrrec en una cerimònia el dissabte 12 de març a la catedral de Solsona. 

«Vinc carregat d'il·lusió a prosseguir l'anunci de Jesucrist i vinc a acompanyar la vostra fe i a posar-me al vostre costat per caminar junts», va assegurar Conesa en la seva homilia. 

«I també vinc en actitud de servei, ja que no desitjo altra cosa que ser servidor de la vostra alegria i proclamar cada dia la bona nova», va prosseguir. 

A més, va voler llançar un missatge de «reconciliació i de pau» en plena guerra a Ucraïna. 

Conesa substitueix el seu antecessor, Xavier Novell, que l'agost de l'any passat va renunciar al bisbat de Solsona per amor.

«Cal ser una Església de portes obertes sempre disposada a acollir, però també sortir als carrers per comunicar el goig de creure en Jesucrist», va apostar el nou bisbe. 

«Hem de ser una Església que surt a les perifèries perquè la llum de l'Evangeli inundi el cor de tots els homes. I una Església propera a tothom, però especialment als més pobres, als malalts i als més petits», va reflexionar.

Nou bisbe de Solsona
Francesc Conesa i Ferrer, nou bisbe de Solsona. | ACN

Polèmica durant la cerimònia

L'acte de possessió de Francesc Conesa com a bisbe de Solsona no ha estat exempta de polèmica entre els partits de l'Ajuntament. 

Alternativa per Solsona-CUP ha criticat que el govern municipal de Solsona, format per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), hagi decidit assistir a la cerimònia.