Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal

Xisca Perelló, impactada en saber qui demana diners a Rafa Nadal i per què

És conscient que Rafa està fent negocis amb una altra dona

Xisca Perelló és una de les cares més perseguides de la crònica social. L'últim escàndol en què s'ha vist implicada no té res a veure amb ella, però sí amb el seu marit, Rafa Nadal.

El tenista més important d'Espanya està negociant amb una dona molt polèmica: Claudia Rodríguez, la vídua de Manolo Santana.

Xisca és conscient que el seu home està disposat a invertir una gran quantitat de diners al club de tenis de Manolo Santana.

Segons informa el portal 'Show', l'esportista vol comprar el centre perquè sentia moltíssima admiració per l'antic propietari d'aquest, que s'ubica a Marbella, es diu Racquets Club i té molt bona reputació.

Fotomuntatge de Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló és molt discreta i dona suport incondicional a Rafa Nadal | Catalunya Diari

Perelló és una dona prudent, així que tot fa pensar que no es pronunciarà al respecte, malgrat que té informació de primer nivell.

Nadal confia plenament en ella, i per això a ningú li estranya que li hagi explicat com va l'acord que vol signar amb Claudia. La colombiana té l'última paraula, ja que és l'administradora del club i pot prendre qualsevol decisió.

Xisca s'ha vist esquitxada per una infinitat d'enrenous, però hem de deixar clar que ella mai no ha sigut responsable de res. Sempre ha tingut un comportament excel·lent amb la premsa i respon amb amabilitat a totes les preguntes que li fan. No vol formar part del món del cor, motiu pel qual mesura les paraules diu i intenta no causar polèmiques.

Xisca Perelló aconsella Rafa Nadal

Xisca és una de les cares més amables de la crònica social, tot i que ha concedit poques entrevistes.

Es va casar amb l'estrella del tenis el 2019 i l'esdeveniment va ser cobert pels mitjans de comunicació més importants. Va ser un casament bastant íntim, perquè no volien vendre la notícia. No obstant això, es van filtrar certs detalls de la celebració.

Claudia Rodríguez i Manolo Santana vestits de gala
Rafa Nadal està negociant amb Claudia Rodríguez, la viuda de Manolo Santana | GTRES

Segons ha sortit publicat, Xisca va arribar més d'una hora tard a l'altar, un detall divertit que no oblidarem mai. Sempre ha tingut una actitud brillant, així que no posarà cap obstacle als nous plans del seu marit. Si tot surt bé, Rafa serà el nou propietari del club que Manolo Santana tenia a Marbella, però encara és aviat per assegurar res.

Rafa Nadal, seguint les dades publicades a 'Show', està negociant amb Claudia Rodríguez per a adquirir l'immoble estrella de Santana. El club necessita certs canvis, ja que Manolo va tenir diversos problemes els últims anys que va viure i no en va estar gaire pendent. Tot i això, el marit de Perelló està disposat a invertir en les reformes que siguin necessàries.

Xisca Perelló sap que Rafa Nadal ha de complir un repte important

Xisca és conscient que el seu marit estima el tenis, igual que ho feia Manolo Santana, per això veu amb bons ulls el projecte.

L'exparella de Mila Ximénez va fundar un club a Marbella per a transmetre els valors que ell havia après practicant aquest esport. Els socis estaven encantats amb ell, així que Nadal té una missió complicada: igualar-se a Manolo.

Rafa Nadal ha guanyat molts diners gràcies al talent que té per al tenis, i el millor de tot és que ha sabut invertir-los a la perfecció. Així doncs, s'adiu a la proposta que li ha fet Claudia Rodríguez, tot i que encara no hi ha res clar. Segons ha sortit publicat, estan negociant per a arribar a un acord que afavoreixi les dues parts.

El club de Manolo Santana, seguint les dades que han aportat altres mitjans, necessita reformes. La dona del tenista mort i Nadal s'han assegut a parlar per a veure com es poden adaptar a les noves necessitats.

És possible que Xisca Perelló sàpiga el que està passant, però és evident que no dirà res que pugui perjudicar el seu marit.