IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Zona Franca crea BNEW un esdeveniment híbrid per reactivar l'economia i fomentar la innovació a Barcelona

La Barcelona New Economy Week tindrà lloc del 6 al 9 d'octubre i connectarà 5 esdeveniments B2B, combinant la part presencial amb la virtual

Imatge de la presentació de BNEW de la Zona Franca
Els 5 esdeveniments B2B tindran lloc del 6 al 9 d'octubre | Consorci de la Zona Franca de Barcelona

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha presentat recentment un nou esdeveniment d'innovació disruptiva, en el qual es fa una clara aposta per les possibilitats i el canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies per ajudar a reactivar l'economia. Es tracta de BNEW – Barcelona New Economy Week, un esdeveniment professional -B2B- que connectarà cinc actes globals de Logística, Real Estate, Indústria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques, tots ells amb un denominador comú: la nova economia.

BNEW tindrà lloc del 6 al 9 d'octubre del 2020 simultàniament en diferents llocs emblemàtics de la ciutat de Barcelona. L'esdeveniment serà de caràcter híbrid, ja que hi haurà parts presencials i d'altres digitals, pensat perquè professionals de tot el món puguin ser presents. Es podrà seguir de forma presencial, amb una reserva prèvia, o mitjançant streaming, des de qualsevol lloc del món en directe o en diferit, per mitjà de la plataforma digital de BNEW.

«BNEW posarà el focus d’atenció en el coneixement, el networking, la innovació i el talent»

Durant l'acte de presentació el delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Pere Navarro, ha explicat que serà un acte que «apostarà per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies». Navarro ha afegit que «Serà un gran esdeveniment que ajudarà a reactivar l'economia del territori i al seu teixit empresarial, oferirà una gran oferta de valor als principals sectors econòmics, crearà oportunitats i sinergies entre diferents sectors».

Per la seva banda, la directora general de Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Blanca Sorigué, ha afirmat que «es tracta d'un nou esdeveniment mai vist abans i estic segura que suposarà una revolució que marcarà el futur dels nous esdeveniments. BNEW crearà sinergies entre els 5 sectors d'activitat que estaran presents, explorant oportunitats i avançant conjuntament en un entorn de col·laboració, tot posant el focus d’atenció en el coneixement, el networking, la innovació i el talent». 

Inspirational Talks, debats sectorials i entrevistes enfocats a la nova economia

El format i la proposta de coneixements de BNEW permetrà a tots els participants desenvolupar-se, ampliar coneixements, resoldre dubtes, anticipar-se al futur i retro alimentar-se de les opinions d'altres experts en un format sense precedents, àgil i innovador. Els pòdiums de coneixement estan formats per Inspirational Talks, debats, entrevistes en profunditat amb professionals. Entre els principals Inspirational Speakers que ja han confirmat la seva participació al BNEW cal destacar a Celia Tham, emprenedora i tecnòloga, Luca Lazzarini, expert en formació i comunicació comercial, Marc Vidal, expert en transformació digital i economia 4.0., Elsa Punset, experta en educació i intel·ligència emocional aplicada al canvi, Alicia Asín, experta en intel·ligència artificial, IoT y Big Data, o Sandra Pina, experta en sostenibilitat i empresa, entre d’altres.

Pel que fa als debats sectorials es tractaran temes relacionats amb l'activitat i la relació comercial post Covid-19, la digitalització, el 5G, les noves tecnologies, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), la igualtat d'oportunitats professionals per homes i dones, els reptes de la ciberseguretat, la indústria 4.0, les conseqüències del Brexit, l'emprenedoria, etc. L’oferta de coneixement de BNEW es completarà amb entrevistes amb professionals singulars que han destacat per la seva contribució al canvi de paradigma d’alguns models de negoci o han realitzat aportacions significatives en els seus sectors o camps d'acció, així com amb panells d'experts que desenvoluparan temes d'interès. 

Una oferta de networking molt potent que obrirà nous horitzons digitals

El format B2B de l'esdeveniment vol potenciar el Networking, per tal que el públic assistent pugui accedir a una àmplia agenda de contactes, programar reunions presencials i aconseguir contactes digitals de qualsevol lloc del món. Per tant, permetrà crear relacions productives, optimitzant el temps dels participants amb el target adequat i generant les màximes oportunitats per a les empreses. 

La plataforma digital de BNEW permetrà posar en contacte interessos mutus de participants en funció de les necessitats mostrades per cadascun dels participants en el moment de registrar-se, tot això creuant totes les dades de cadascun dels 5 sectors participants: Logística, Immobiliari, Indústria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques

Una gran aposta per la innovació, tendències i talent

Per últim i no menys important, BNEW també donarà l'oportunitat de llançar serveis i productes disruptius. Un espai per descobrir l'últim en innovació i tendències de cada sector que permetrà reforçar els avantatges competitius de les empreses. Aquestes innovacions es podran veure i conèixer de forma sensitiva, en la modalitat presencial, i en forma de presentacions audiovisuals a través de la plataforma de BNEW.


Comentaris

envia el comentari