ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Un elefant mata un caçador i el seu cos acaba sent devorat per lleons a Sud-àfrica

L’home sembla que en el moment dels fets estava caçant il·legalment rinoceronts al parc Kruger del país africà. La policia tan sols va trobar la calavera i dos pantalons de la víctima

L'elefant va matar el caçador fortiu | Cedida

En el món animal i de la natura a vegades tenen lloc històries que semblen de pel·lícula o escrites per un dels millors guionistes. Aquest és el cas que es va viure la setmana passada a Sud-àfrica, on es va produir l’exemple més clar de la coneguda frase ‘el caçador caçat’. Concretament, un elefant va matar dimarts passat un caçador furtiu i el seu cos va acabar sent devorat pels lleons. 

Els fets van tenir lloc al parc Kruger de Sud-àfrica i, segons va explicar en un comunicat Parcs Nacionals Sud-africans, van ser els mateixos companys de la víctima que van informar a la família sobre el que va passar. «El va matar un elefant», van assegurar els altres caçadors que acompanyaven a l’home, que estava caçant rinoceronts de forma il·legal en aquest parc.

Imatge d'un exemplar de lleó asiàtic
Els lleons van devorar les despulles de la víctima | Arxiu

 

La policia va trobar tan sols la calavera i peces de roba de la víctima

Un cop la família va informar a la policia de la situació, els agents van iniciar una recerca per la zona i no va ser fins dijous que es van trobar les restes mortals de l’home. En concret, tan sols es van trobar la calavera i un parell de pantalons de la víctima. La policia va detenir dimecres la resta de caçadors que acompanyaven a l’home i compareixeran davant d’un tribunal d’aquí a uns dies.

«Tots els indicis apunten a que un grup de lleons va devorar les restes de l’home deixant tan sols la calavera i un parell de pantalons», va explicar Parcs Nacionals Sud-africans. El director del Parc Nacional Kruger, Glenn Phillips, va transmetre el seu condol a la família de la víctima, però va carregar contra l’acció de l’home.

«Entrar il·legalment i a peu al Parc Nacional Kruger no és molt intel·ligent, ja que hi ha molts perills i aquest incident es la proba d’això», va explicar Phillips. «És molt trist veure a les filles plorant pel seu pare i encara pitjor haver pogut recuperar tan sols una mica de les seves despulles», va afegir.


Comentaris

envia el comentari