Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un llamp deixa sis ferits en un camp de golf a Atlanta

El llamp va impactar en un pi on 6 persones es refugiaven al seu peu. L'organització havia suspès el campionat de golf per les condicions meteorològiques adverses
L'impacte del llamp a l'arbre | Twitter

 

El PGA Tour Championship d'Atlanta de golf va fregar la trag√®dia durant l'√ļltima jornada. El campionat 'FedExCup' es va suspendre per les adverses condicions meteorol√≤giques i els espectadors s'estaven retirant del recorregut quan un llamp va impactar contra un arbre i va ferir a 6 persones que es trobaven a prop.

 

 

La tercera ronda de l'√ļltim torneig de la temporada del Tour de la PGA s'havia susp√®s uns 30 minuts per les tempestes que hi havia a la zona. S'havia demanat als espectadors que busquessin refugi, quan el llamp va caure a la part alta de l'arbre, d'uns 20 metres, just davant del forat n√ļmero 16, i va disparar cap a terra tota mena de fragments de l'escor√ßa de l‚Äôarbre.

 

Brad Uhl, resident d'Atlanta, va explicar que ¬ęva haver-hi una gran explosi√≥ i una ona expansiva tan forta que vam poder sentir-la com si fos vent¬Ľ. ¬ęVa ser com un centelleig que vaig percebre de re√ľll. Estava plovent i tots est√†vem aixoplugats a prop de l'arbre¬Ľ.

 

 

Dos llamps simultanis

James H. White III, portaveu de la policia d'Atlanta, va informar que cinc homes i una jove es refugiaven al peu de l'arbre que va ser impactat pel llamp. Els sis ferits van ser portats a diferents hospitals per a rebre els tractaments oportuns.

 

Diverses ambul√†ncies van acudir al club privat, que estava situat uns cinc quil√≤metres del centre d'Atlanta. Al camp, 30 golfistes competien per la Copa FedEx i per un premi de 15 milions de d√≤lars.

 

 

Mark Russell, vicepresident del Tour de la PGA en matèria de regles i competicions, va dir que, de fet, dos llamps van caure gairebé simultàniament a la zona, inclòs el que va tocar l'arbre. El Tour de la PGA va cancel·lar la resta d'activitats durant el dissabte.

 

També et pot interessar...

Fes clic aquí per consultar el temps en vídeo a Youtube!

Comentaris