Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
'Merlí'

Actrius de Merlí i Polseres Vermelles sense roba a la platja

Elisabet Casanovas i Joana Vilapuig han anat de viatge a Menorca

Elisabet Casanovas i Joana Vilapuig, dues de les actrius catalanes més famoses entre el públic millennial, són les protagonistes d'una fotografia molt artística en què apareixen totes dues fent topless a dins el mar. Les joves actrius, que són amigues, han passat uns dies de vacances a Menorca, on han aprofitat per relaxar-se però també per explorar els seus dons més artístics en fotografia. Un altre dels acompanyants és Iñaki Mur, també actor de Merlí.

Les joves són famoses per haver interpretat a la Tània de Merlí i a la Cristina de Polseres Vermelles, dues de les sèries més famoses de la televisió catalana. La publicació, en blanc i negre, té un aire a una escena de pel·lícula dels anys 60. En ella apareixen a dins del mar, amb l'aigua a l'alçada dels pits i somrient.

Marcos Franz comparteix una foto despullat

Cada cop són més els famosos que regalen als seus seguidors fotografies amb poca roba. A vegades, es converteixen en un premi per l'assoliment d'un nombre en concret de seguidors, o són fruit d'una aposta. D'altres, esdevenen una publicació totalment inesperada que desperta la sorpresa i genera enrenou a la xarxa. Aquest és el cas de l'última publicació de Marcos Franz, l'actor de Merlí que ha volgut sorprendre els seus seguidors amb una fotografia on apareix totalment despullat en un vaixell.

En la fotografia, apareix Franz (Gerard a Merlí) conduint un vaixell, sense roba, mentre fuma d'un cigarret electrònic.  La publicació va acompanyada d'un breu peu de foto: «Vaixellets i 'vapejadors'». L'actor ha afegit a la fotografia un 'emoji' d'una pastanaga, que amaga les seves parts íntimes, probablement amb l'objectiu de no ser censurat per la xarxa social, que elimina qualsevol publicació si és de 'contingut inadequat'.

També et pot interessar...