'Merlí: Sapere Aude' estarà disponible a 'Netflix' a finals de l'any 2019

L'spin-off de Merlí tindrà diàlegs en català

La continuació de Merlí narrarà la vida d'en Pol Rubio, un jove estudiant de filosofia

L'exitosa sèrie de TV3 'Merlí' tindrà un spin-off que veurà la llum el pròxim mes de desembre. 'Merlí: Sapere Aude' serà el nom de la nova adaptació que tindrà com a protagonista en Pol Rubio.

La sèrie comptarà amb diàlegs en català

La sèrie ja s'està rodant i comptarà amb una primera temporada que constarà de vuit episodis amb una durada estimada de 50 minuts. El director de la nova ficció espera que aquesta sigui la primera temporada de moltes, ja que li agradaria continuar amb una segona i fins i tot una tercera. La sèrie tindrà diàlegs en català i en castellà indistintament, segons ha assegurat Alberto Álvarez, director de producció.  Això converteix a 'Merlí: Sapere Aude' en la primera sèrie de Movistar+ d'àmbit estatal a incloure l'idioma català en la seva trama.

La continuació de Merlí està escrita pel mateix guionista que la sèrie inicial, Héctor Lozano I produïda per Movistar+. La ficció arrencarà quatre mesos després del final de l'anterior.

El català Carlos Cuevas serà el protagonista

L'actor català Carlos Cuevas tornarà a interpretar en Pol Rubio, un dels personatges més estimats de la ficció catalana. Aquesta sèrie se centrarà en el pas de l'adolescència a la maduresa del personatge del Pol, amb la seva arribada a la universitat. També irromprà amb força el personatge interpretat per María Pujalte, la nova professora i mentora del protagonista.

Francesc Orella tornarà a interpretar Merlí

Merlí i la seva mare la Calduch, tot i que no seran protagonistes també apareixeran en els capítols de la sèrie.  Un altre dels plats forts d'aquest spin-off és la presència de David Solans que tornarà a interpretar en Bruno, que en aquesta entrega serà un jove estudiant d'història.

Francesc Orella as Merlí
Francesc Orella participarà en l'episodi pilot de 'Merlí: Sapere Aude' | TV3

També et pot inetressar

  • Marcos Franz, actor de Merlí, comparteix una fotografia totalment despullat en un vaixell