Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general d'una aula de primer d'ESO de l'institut Ramon Barbat de Vila-seca el primer dia de curs 2021-2022.

L'actriu de 'Merlí' Candela Antón es fa un tractament estètic

La jove de 25 anys ha compartit fotografies d'un tractament a què s'ha sotmès per remodelar el cos i reduir el greix

Els tractaments estètics estan de moda. Cada vegada són més els famosos i les famoses que decideixen posar-se a les mans d'una clínica per sotmetre's a tractament de bellesa, de tots els tipus: injeccions d'àcid hialurònic als llavis, tractaments facials, del cabell, o tractaments de remodelació del cos, perfectes per lluir figura en aquesta època de l'any.

A estat aquest últim al qual s'ha sotmès l'actriu catalana Candela Antón, qui no ha pogut resistir-se a posar-se en mans de professionals per rebre un tractament miraculós d'un aparell que remodela el cos, redueix el greix, elimina la cel·lulitis i acaba amb la flaccidesa de la pell. Així ho ha mostrat ella mateixa al seu compte d'Instagram, on ha volgut ensenyar als seus seguidors com era el moment en què estava a la clínica. 

La Candela ha mostrat a les xarxes el moment del tractament
La Candela ha mostrat a les xarxes el moment del tractament | instagram (@candeliousfang)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nada de nada.

Una publicación compartida de Candela Antón de Vez (@candeliousfang) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gigibarcelona @surkana

Una publicación compartida de Candela Antón de Vez (@candeliousfang) el

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De hace 3 años; cuando empezábamos nuevas aventuras!

Una publicación compartida de Candela Antón de Vez (@candeliousfang) el

Francesc Orella tornarà a ser 'Merlí' a l''spin-off' de la sèrie

ls fans de 'Merlí' van rebre una gran alegria quan es va saber que la sèrie tindria una continuació. TV3 confirmava el passat desembre que rodaria un 'spin off' sota el títol de 'Merlí: Sapere Aude'.  Aquesta nova ficció, però, estaria situada fora de l'Institut Àngel Guimerà, ja que el final de la seva predecessora feia impossible mantenir una línia de guió continuista.  

Tot i això, la televisió pública catalana, que aquest cop compta amb la col·laboració de Movistar +, sembla que s'havia guardat una gran sorpresa pels seguidors. Segons explicava 'FormulaTV',  Francesc Orella farà una petita aparició com el seu personatge estrella: Merlí Bergeron. Els amants de les classes del conegut professor de filosofia, però, només el podran gaudir durant l'episodi pilot.  

Carlos Cuevas agafa el relleu com a protagonista

L'aposta de Movistar és centrar aquesta nova etapa de la sèrie en la vida posterior de Pol Rubio, el personatge de Carlos Cuevas. Es desconeixen els detalls exactes de la trama, però sí que s'ha confirmat que en ella apareixerà també el seu pare que interpretarà Boris Ruiz. 

'Merlí: Sapere Aude' quedarà bastant deslligada de la sèrie original, perquè tampoc hi apareixeran personatges tan carismàtics com la Berta, en Joan, la Tania, en Marc o en Gerard.  La productora, en canvi, s'hi deixarà oberta la possibilitat de reprendre la bonica història d'amor del seu protagonista, ja que David Solans tornarà a ser Bruno en aquesta nova ficció.  

 

També et pot interessar...