Aitana Ocaña nega haver comprat un pis

Aitana revoluciona les xarxes amb una sensual fotografia

La jove cantant compta amb 1,9 milions de seguidors a Instagram

Aitana ha estat, sense cap mena de dubte, l'estrella triomfadora de l'edició d''Operación Triunfo 2017'. Pocs mesos després de sortir de l'acadèmia, la catalana ja es recorria el país transmetent amb la seva particular veu que aixeca passions allà per on va.

Amb el pas del temps, Aitana també s'ha guanyat la seva posició a les xarxes socials i es tracta de la participant del concurs amb més seguidors a Instagram. Concretament, la cantant compta ja amb 1,9 milions de seguidors, una sorprenent xifra que la posiciona com una de les persones més influents del país. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicación compartida por AITANA (@aitanax) el

Una fotografia més de 400.000 'likes'

Sabedora del poder de les seves imatges, Aitana ha revolucionat fa pocs dies les xarxes amb la publicació d'una fotografia en la qual se la pot veure amb un sostenidor negre i uns pantalons roses. Amb una clara actitud provocativa, la catalana ha aconseguit tornar a seduir els seus seguidors i en pocs minuts ja tenia milers de 'likes'. En l'actualitat, la imatge compta ja amb un total de 417,498 'likes', tot un èxit. 

No hi ha dubte que Aitana està passant per un dels millors moments de la seva vida. Triomfant amb el seu nou tema 'Spoiler' està fent ballar a tots els seus seguidors i, cada vegada més, guanya més adeptes a la seva música. D'altra banda,  personalment també està vivint un dolç moment gaudint de la relació amb Miguel Bernardeau, amb el qual, ha viscut unes primeres vacances junts a Eivissa.  Amb què ens sorprendrà recentment Aitana? Estarem atents!

També et poden interessar...