IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El vent tomba una històrica escultura dels Jocs Olímpics a Barcelona

Es tracta del famós monument David i Goliat ubicat a la Vila Olímpica i instal·lat l'any 1992

El fort temporal està deixant moltes incidències a Barcelona amb imatges esfereïdores en alguns casos. Una de les més tristes que s’han vist ha estat la caiguda aquest dimarts, 21 de gener, de la històrica i famosa escultura David i Goliat, de l’artista Antoni Llena, que no ha suportat la força del vent.

El monument, instal·lat després dels Jocs Olímpics de l’any 1992 a la plaça dels Voluntaris (davant de l’Hotel Arts i les Torres Bessones), ha estat víctima de la forta ventada, que ha assolit rècords a la Vila Olímpica aquest dimarts amb ràfegues de més de 100 km/h. Els tres suports de l’escultura no han suportat el pas de la borrasca Glòria i ha acabat caient a terra davant de l’ensurt de veïns, vianants i conductors. Aquestes són les imatges de l’incident:

Un desastre anunciat

Aquesta obra va implicar moltes dificultats tècniques quan va ser instal·lada l’any 1992, ja que es temia que un fort temporal de vent la pogués tombar. Gairebé 28 anys després, els mals presagis s’han acabat complint, tot i que l’any 2005 l’escultura va ser restaurada en una delicada operació.


Comentaris

envia el comentari