YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El temps a Catalunya: previsió méteo pel dia 16 de gener

El sol continuarà dominant amb el pas d’algunes bandes de núvols alts i prims i les boires continuaran a Ponent. Divendres comença a canviar la situació

Mapa de previsió a Catalunya el dijous 16 de gener del 2020
Mapa de previsió per aquest dijous | Catalunya Méteo

El temps continuarà molt tranquil aquest dijous, 16 de gener, amb sol que continuarà dominant tot i alguns núvols prims i boires que seguiran tossudes a Ponent, amb la possibilitat que es tornin a trencar una mica al migdia. Temperatures una mica més altes a l’espera que a partir del divendres arribin canvis que seran importants els següents dies. 

Dijous plàcid

De moment, aquest dijous el sol dominarà arreu amb el pas de bandes de núvols alt si prims que seran menys presents que dimecres. També hi haurà alguns núvols baixos al vessant sud del Pirineu de Lleida. Pel que fa a les boires, continuaran a Ponent amb ambient gèlid, però es poden aixecar una mica al migdia, com ja ha passat aquestes darreres jornades.

Temperatures una mica més altes

Si ens fixem en les temperatures, pujaran una mica en general aquest dijous, tant les mínimes com les màximes amb glaçades nocturnes que no seran tan extenses al prelitoral, on es mouran entre -1º i 4º. A l’interior, les mínimes seran d’entre -3º i 2º, mentre que a la costa se situaran entre 3º i 8º.

Pel que fa a les màximes, remunten més i la majoria es mouran entre els 12º i 17º, si bé a Ponent seran de 3º a 8º amb ambient de cru hivern i també quedaran més curtes al Pirineu, entre 10º i 15º.

Adeu a l’anticicló: canvis importants a la vista

De cara als següents dies, la notícia serà que divendres a la tarda començarà a arribar una massa d’aire molt fred d’origen polar que, de cara al cap de setmana, s’accentuarà més. Entre diumenge i l’inici de la propera setmana, la cota de neu baixarà molt, inclús al voltant dels 500 metres, però s’espera poca precipitació. Entre dimarts i dijous podríem tenir una llevantada.

El temps a Barcelona

Pel que fa a la previsió del temps a la capital catalana, la calma continuarà dominant arreu dijous amb sol i algunes teles de núvols alts i prims. Les temperatures pujaran més amb un migdia de més bonança. Mínima de 7º i màxima de 16º.

El temps a Tarragona

Si ens fixem en el temps de la ciutat de Tarragona, també continuarà la calma absoluta amb el sol com a gran protagonista i temperatures que també pugen una mica, tant de dia com de nit. Mínima de 6º i màxima de 15º.

El temps a Girona

Pocs canvis a Girona aquest dijous, amb un temps que continuarà dominat per l’ambient assolellat i temperatures que es mantindran sense grans canvis, si bé les glaçades quedaran al marge.

El temps a Sabadell

Fred i calma resumeixen el temps que hi haurà a Sabadell aquest dijous, amb sol que continuarà dominant una jornada més i temperatures que pugen una mica. Mínima de 2º i màxima de 15º.

EL temps a Terrassa

Finalment, l’altra co-capital del Vallès Occidental també viurà una jornada freda amb petit augment de les temperatures i sol que dominarà arreu. Mínima d’1º i màxima de 14º amb glaçades nocturnes.  


Comentaris

envia el comentari