Primer pla de Leticia Sabater

«18 centímetros papi», la nova cançó de Letícia Sabater

La presentadora ha llançat el seu nou single aquest dilluns, que ja està disponible a Youtube i plataformes digitals

Amb ganes de mostrar el seu nou aspecte físic, Letícia Sabater ja ha presentat la seva nova cançó. '18 centímetros papi', amb la que pretén engegar l'estiu amb força i fer ballar tothom durant les nits més caloroses de l'any. La nova cançó de Sabater, que ja està disponible a Youtube i plataformes digitals, s'acosta a l'estil dels seus videoclips anteriors, com 'Tukutú' o 'La Salchipapa', on la presentadora escull mostrar el seu cantó més sensual,  tot i que, aquesta vegada, ha decidit abandonar el famós 'autotune', tal com va declarar després del seu últim videoclip.

Acompanyada d'un jove model

Aquesta vegada, però,  Letícia no ha volgut sortir sola en el seu nou videoclip, sinó que ha volgut aparèixer amb un jove model de Madrid, Alex Collado, amb qui, segons la lletra de la cançó, representa que té una relació. La lletra de la cançó converteix el 'single' de la catalana en una nova provocació. Alguns dels versos del tema, que no tenen desaprofitament, són «m'agrada ser perillosa», «ets un microones, jo estic calenta», o «què dur despertar-me amb tu, esmorzant hamburguesa, jugant a embrutar-me la cara amb els seus 18 centímetres de maionesa».

Mostra els seus nous abdominals

No es pot oblidar que, just fa cosa d'un mes, Letícia Sabater mostrava en públic el seu nou canvi físic: la cantant havia passat pel quiròfan per poder lluir els abdominals de la seva inspiració, Madonna. Sabater va aparèixer al programa 'Sálvame', on va ensenyar orgullosa el seu nou físic,  que li havia costat 15.000 euros. Ara, la presentadora no ha dubtat ni un segon en ensenyar-lo també en el seu primer videoclip després del gran canvi, on apareix gairebé tota l'estona en biquini o amb molt poca roba.

 

De fet, ella mateixa ha estat l'encarregada d'anunciar a les seves xarxes socials el seu nou llançament, que està segura que serà tot un èxit estiuenc. Sabater, que té molt clar quina és la millor època per estrenar cançó, ha mostrat la portada del seu nou single, on apareix nua i coberta de pètals de rosa

 

També et pot interessar...

  • 'Tukutú', la nova cançó de l'estiu de Leticia Sabater