Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Queden 2 setmanes pel casament de 'Sálvame': Només hi aniran 5 cares de la cadena

Es casa una de les cares més conegudes del programa de les tardes

En les últimes setmanes, 'Sálvame' ha viscut des de la incorporació d'un nou col·laborador (Antonio Canales) fins a la revelació d'una argúcia d'Antonio David. Però, no obstant això, avui és notícia per un motiu molt positiu, concretament, està d'actualitat perquè queden una mica menys de quinze dies perquè un dels seus rostres més coneguts passi per altar. Ens estem referint al reporter José Antonio León, que fa poc va denunciar públicament el dur episodi que va viure amb una 'seguidora'. Això sí, el que ha cridat l'atenció de les seves noces és que només assistiran cinc persones molt famoses a Telecinco. Què pensaran la resta de companys?

Les noces

El passat mes de febrer va ser quan el citat reporter de 'Sálvame' va anunciar que s'havia compromès amb la seva xicota, l'advocada Rocío Madrid. D'aquesta manera, el pròxim 12 de juny, després de set anys d'una relació que van iniciar en xarxes socials, es convertiran en marit i dona i tenint com a escenari la ciutat de Sevilla.

El reporter José Antonio León fent un directe per a 'Sálvame' des Zahara dels Atunes
José Antonio León es casa el 12 de juny | Telecinco

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El mitjà 'Jaleos' ha volgut parlar directament amb el nuvi per conèixer com transcorrerà l'enllaç. I aquest no ha tingut cap mena de problema a revelar, per exemple, que no hi haurà banquet a causa de les mesures pel coronavirus, perquè pensaven que podrien anul·lar-li la reserva en l'últim moment o fins i tot no poder convidar a totes les persones que volien. Per aquest motiu, ha revelat que faran dos sopars per celebrar la unió matrimonial: «el dissabte 5 amb amics i el divendres 11 amb tota la família». Això sense passar per alt que tenen previst dur a terme una festa 'preboda'.

Els convidats

El que més ha sorprès de les declaracions donades per José Antonio León és que només acudiran a cinc persones conegudes del seu programa i de la cadena. Així, ha revelat que assistiran el reporter Kike Calleja, el director de 'Sálvame' (Alberto) amb la seva dona (Cristina Soria), així com Paz Padilla i la filla d'aquesta (Anna Ferrer), que ha estat becària a Telecinco.

Una dada curiosa aquesta doncs no ha comptat, que se sàpiga, amb col·laboradors com Belén Esteban, Kiko Hernández, Lydia Lozano o Kiko Matamoros, entre altres. Això sí, ha explicat que hi haurà dos personatges de la premsa rosa molt coneguts amb els quals té més a una relació laboral, en concret, referint-se a Gloria Camila, la germana de Rocío Carrasco, i Antonio Tejado, que recentment perdia al seu pare.

Paz Padilla amb la seva filla Anna Ferrer Padilla
Paz Padilla i la seva filla Anna Ferrer Padilla són de les poques convidades de Telecinco a l'enllaç | GTRES

Més detalls de l'enllaç

A més de tot l'indicat, el reporter no ha dubtat a explicar altres detalls a 'Jaleos' sobre el seu imminent casament. I és que ha explicat que aquell dia s'allotjarà amb la seva ja esposa en el famós i prestigiós hotel sevillà Alfonso XIII; o també que no han fet llista de noces, perquè ja tenen la casa decorada i 'muntada' des de fa temps. D'aquí que hagin optat per donar-li un número de compte als convidats perquè els donin el seu 'regal'.

De la mateixa manera, ha manifestat que el pastís del qual gaudiran els convidats farà clara al·lusió a una pel·lícula i, això sense passar per alt que ell i Rocío Madrid tindran un pastís especial per a ells sols en el citat allotjament. A més, ha explicat que marxaran de lluna de mel a Mèxic i que si els queden diners optaran per viatjar també a Disneyland a París. I, per descomptat, no ha dubtat a tenir paraules realment emotives per a qui es convertirà a la seva dona: «La capacitat que té d'estimar, de comprendre'm, de sentir i de viure. És especial, a més de ser la més maca, perquè té una gran bondat i sensibilitat».