Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

La noia que va de la mà de David Flores Carrasco

El jove va estar acompanyat en tot moment durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado

David Flores no està sol, i més en un dia tan important com el 15è aniversari de la mort de la seva àvia, Rocío Jurado, que es va celebrar aquest dissabte a Chipiona. Així, el jove s'ha mostrat d'allò més emocionat, i es desfeia en mostres d'afecte cap a la seva germana Rocío, a la qual també vam poder veure d'allò més commoguda durant l'acte celebrat al cementiri. I, malgrat certs contratemps que van intentar fer ombra un dia amb tant significat per als Ortega-Mohedano, finalment la família va poder gaudir en pau i harmonia d'aquest sentit homenatge a una de les persones més importants de la seva vida.

Però, sobretot, va cridar especialment l'atenció que Rocío i David Flores arribessin per separat a la missa celebrada en honor a la seva àvia, i és que, mentre la filla gran d'Antonio David arribava sola i feia front com podia a les incòmodes preguntes de la premsa sobre la seva mare, el seu germà apareixia de la mà d'una dona que l'acompanyava en actitud molt protectora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot i que el seu nom no ha transcendit, se sap que és familiar d'Antonio David i que no ha deixat anar en cap moment al jove a la seva arribada al Santuari de la Mare de Déu de Regla a Chipiona, on l'esperava la resta de la família. D'aquesta manera, davant l'absència de la seva mare, Rocío Carrasco —que ni va assistir a l'homenatge a 'la més gran', ni tampoc se l'esperava, i la d'Olga Moreno, qui actualment segueix concursant a 'Supervivientes', David Flores s'ha refugiat tant en aquesta familiar com en la seva germana. En l'últim episodi del seu documental, Rociíto confessava que molt al seu pesar, ja donava per perduts els seus fills, als que no veu des de fa anys. Sembla, però, que el seu fill petit ha sabut trobar aquest afecte matern en un altre costat.

No és la primera vegada que veiem a David refugiar-se en persones properes per suportar el dolor de viure sense la seva mare, ja que la seva cosina, filla de Gloria Mohedano, també ha jugat un paper fonamental, sobretot durant un dels dies més importants de la seva vida. Concretament, quan va complir 18 anys i arribava per fi a l'anhelada majoria d'edat en 2016 una data molt especial en la qual els seus van aprofitar per organitzar una gran festa i els Flores van demostrar que eren una veritable pinya. En aquest moment, vèiem David arribar del braç de la seva cosina a un dinar familiar, al qual també van assistir la seva tia Gloria Camila i la seva llavors parella, Kiko Jiménez, a més d'altres membres de la seva família materna i paterna.

Una imatge que ha tornat a repetir-se durant l'homenatge a 'la més gran', i és que no hi ha dubte que tota la família ha pres una actitud molt protectora al voltant de què és el membre més vulnerable i innocent del clan. D'aquesta manera, no hi ha dubte de la tendresa i l'amor que desprèn David, tal com al·leguen aquells que el coneixen. I és que les llàgrimes que el jove vessava al cementiri en sentir les mítiques cançons de la seva àvia, la gran Rocío Jurado, són bona prova del seu gran cor.

També les paraules que va pronunciar al jutjat deixen molt clar que ell és la principal víctima en tot el conflicte mediàtic dels seus pares, perquè David l'únic que demanava era que els seus pares deixessin de discutir i es portessin bé. No obstant això, la seva mare no sembla estar disposada a donar el seu braç a tòrcer, i segueix disposada a plantar-li cara de manera legal al seu exmarit.