Belén Esteban parla del fill malalt de Rocío Carrasco i es fa el silenci

La col·laboradora va cometre un error que va deixar el plató del 'Deluxe' en silenci

Un cop acabat el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' toca fer balanç i assimilar tot el que ha sortit a la llum dels últims vint anys de la vida de Rocío Carrasco. Per a això, el retornat 'Viernes Deluxe' va dedicar uns minuts a recordar els moments més punyents de la història de Rocío i com ha arribat a canviar la vida d'alguns presentadors i col·laboradors en conèixer per fi la seva versió.

María Patiño va ser l'encarregada d'entrevistar la mateixa Carlota Corredera en una nit en què la presentadora de 'Socialité' es va disculpar amb ella pels enfrontaments que ambdues han arribat a protagonitzar pel seu posicionament sobre Rocío. La gallega acceptava les disculpes entrant a valorar tot el que ha significat el testimoni de la filla de 'la més gran' i revelant algunes de les coses que no s'han vist en el documental.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La ficada de pota de Belén Esteban

Resumir 25 anys d'una vida plena de maltractaments, tant dins el matrimoni com a la premsa rosa, en només dotze episodis no ha estat gens fàcil ni suficient per aconseguir conèixer a la perfecció tota la història de Rocío Carrasco. La filla de 'la més gran' s'ha obert en canal i pràcticament no ha deixat un tema sense tractar, explicant des de la raó del distanciament amb els seus fills fins al seu intent de suïcidi. Aquest últim podria considerar-se el més delicat en la vida de Rocío perquè és el moment just en què va decidir posar punt  final a anys de patiment, però que, per fortuna, ha estat el que li va fer reaccionar i fer un pas endavant per desmuntar d'una vegada per totes a Antonio David Flores. Sobre això hi ha una qüestió que no va sortir a la llum en la sèrie i que té a veure sobre com va salvar la vida.

Corria l'any 2019 quan la filla de Rocío Jurado es va prendre diverses pastilles diferents i va quedar-se adormida a la seva habitació. Llavors, va ser Fidel què es va adonar que alguna cosa no anava bé, però com es va assabentar? Segons Carlota Corredera «algú avisa Fidel». «Algú avisa Fidel?», li va preguntar María Patiño sorpresa i intrigada sobre la identitat d'aquesta persona no esmentada en el documental. «Algú avisa Fidel que alguna cosa no va bé», insisteix Carlota sense donar nom. Va ser llavors quan Belén Esteban va interrompre l'entrevista per assegurar que ella coneixia qui havia estat: «És clar, jo sé qui: el seu fill», va dir amb total rotunditat deixant als presents amb la boca oberta, sobretot a la gallega qui sap de primera mà tota la història.

Belén demana perdó

El silenci regnava al plató de 'Viernes Deluxe' davant les paraules de la col·laboradora, però va ser Carlota Corredera qui la va treure de la seva equivocació. Sembla que va confondre dos moments completament diferents de la història de Rocío. «No, home, no, que Rocío no estava amb el seu fill», va aclarir la presentadora de 'Sálvame' deixant clar que en el 2019, Rocío Carrasco ja no mantenia contacte ni relació amb David.

En adonar-se de l'error que acabava de cometre, l'ex de Jesulín es va afanyar a demanar perdó per la seva ficada de pota. «Ah, pensava, perdoneu, m'he equivocat amb el de la nena. Perdó, perdó», va dir Belén Esteban reconeixent la seva equivocació en barrejar l'intent de suïcidi amb la pallissa que va rebre de Rocío Flores i que la va deixar inconscient. Un episodi que ha marcat la relació entre mare i filla pel qual la jove va acabar sent condemnada per maltractament habitual i agressió, i que no té res a veure amb l'intent de suïcidi.


Comentaris

envia el comentari