Un familiar de Rocío Carrasco: «No em crec les seves llàgrimes. No volem res amb ella»

José Antonio Rodríguez, oncle de Rociíto, carrega contra la seva neboda en el Dia Internacional de Rocío Jurado

L'any 2006, Rocío Carrasco li va declarar la guerra a la seva família materna arran de la mort de la seva mare, ja que alguns membres del clan Mohedano van començar a parlar malament d'ella. El veritable problema era que l'herència desfavoria els germans de la cantant i hi va haver qui no va consentir aquest atreviment.

I el més dur de tots va ser José Antonio Rodríguez, marit de Gloria. La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' tenia una relació estupenda amb ell, de fet, va ser a l'únic que li va confessar els suposats maltractaments que estava rebent per part del seu exmarit. El cunyat de 'la més gran' va confiar en la seva neboda, i va declarar a favor seu en el judici.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alguns periodistes asseguren que Rociíto va ser vilipendiada per motius econòmics. I és que la fortuna de la seva mare va despertar certes enveges, i Antonio David Flores va aprofitar aquest moment per manipular els nous enemics de l'hereva de la Jurado. Però el documental ha ressuscitat vells rancors i són molts els que es neguen a comprar la versió publicada per Telecinco.

D'altra banda, María Patiño ha aconseguit entrevistar l'oncle de Rocío. Malgrat que és cert que mai ha cobrat diners per parlar-ne, sempre que ha tingut ocasió ha participat en el món de l'espectacle. Els Mohedano han homenatjat la 'tonadillera' a Chipiona, ja que es compleixen quinze anys de la seva mort, i han celebrat un acte commemoratiu. Novament, Carrasco ha sigut la gran absència, i José Antonio ha aprofitat per carregar contra ella.

Assegura que la docu-sèrie ha dinamitat per sempre la seva relació: «La postura que teníem abans està pitjor, hem passat a no voler res. No volem res perquè s'han passat moltes línies vermelles. A la vida hi ha uns principis. Ella els ha oblidat, ha passat aquestes línies vermelles com a mare i com a filla, pel que fa a la seva mare i el seu pare».

Abans d'aquesta polèmica intervenció, la germana de Rocío Jurado també va parlar amb el programa, i el seu discurs va ser bastant diferent. Encara que no està d'acord amb el comportament de Rociíto, en cap moment va destrossar el seu testimoni: «Jo segueixo a la banda dels meus nens. Res més».

«Aquesta baralla la transforma, l'engrandeix i la ven»

Rocío i David Flores estan destrossats i, per això, s'han guanyat l'afecte dels Mohedano, on cap consent tot el qual estan patint per culpa de la seva progenitora. Per aquest motiu, el marit de Gloria ha parlat amb Telecinco per intentar silenciar l'autèntic botxí, a parer seu, de la història: Fidel Albiac. Així, José Antonio ha estat batejat per alguns mitjans com «la mà que bressola el bressol», encara que ell acusa el marit de Rocío d'ocupar aquesta posició.

Segons ha explicat, el responsable de l'huracà Carrasco és «una ment organitzadora» a la qual no s'ha atrevit a posar noms, però, garanteix que la seva neboda «és un titella d'aquesta ment, que la dirigeix tot el temps». Aquesta persona és la responsable que els Mohedano li hagin donat l'esquena.

«Admeteu que ella digui que no es creu les llàgrimes de la seva filla, doncs jo no em crec les seves llàgrimes. No m'ho crec, perquè jo conec les dues versions d'aquella baralla des de fa moltíssim temps», li comenta a María Patiño. El senyor Rodríguez estava fent referència a l'episodi que un jutge va sentenciar com a «maltractament continuat», però, segons ell, la neta de la Jurado té una explicació perfecta.

«Jo no explicaré la versió de Rocío Flores. Jo he sentit la seva versió, però no em competeix a mi dir-la. Això que la seva filla li ha pegat té moltíssims matisos. Aquesta baralla es transforma, l'engrandeix i la ven com cada un la vol vendre», declara en un to molt contundent. Així tot, Rociíto té molts comptes pendents amb el seu oncle, i alguns mitjans especulen amb les raons d'aquest enfrontament, on tots assenyalen al mateix responsable: el testament de la cantant.


Comentaris

envia el comentari