Crits a Rocío Flores a Chipiona: «Rocío Carrasco és la teva mare»

La filla d'Antonio David Flores ha estat increpada en el Dia Internacional de Rocío Jurado

Malgrat que Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci i ha aportat proves per verificar el seu testimoni, hi ha molta gent que no es creu la seva versió. Ara bé, tothom coincideix en una cosa: la seva filla ha enganyat a l'audiència. La 'influencer' s'ha aprofitat del silenci de la seva mare, i ha intentat convertir-se en víctima de la història.


La nova reina de Telecinco ha explicat el motiu pel qual no vol tenir contacte amb la seva filla; el seu equip mèdic li ha recomanat mantenir les distàncies. Assegura que, entre elles, hi ha un «vincle invisible» que mai s'ha destruït i, per aquest motiu, esperarà el temps que faci falta.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rociíto no s'ha conformat amb l'exili mediàtic d'Antonio David Flores i exigeix que els seus fills s'allunyin del seu pare, ja que la reconciliació només serà possible si comencen des de zero i eliminen tots els obstacles -Antonio David-. Gran part del públic no comprèn aquest requisit, però alguns dels seus defensors ho consideren fonamental.

Jorge Javier Vázquez li ha recordat a l'audiència que, Rocío Flores, ha estat condemnada per maltractaments. Tot i això, ella considera que la seva mare és qui ha de demanar perdó, però Carrasco no vol perquè no vol tenir contacte amb Antonio David. De fet, el presentador dona suport a la protagonista del documental i és per això que l'audiència ha reflexionat.

Amb tot això, Chipiona ha celebrat el Dia Internacional de Rocío Jurado. Fa quinze anys que Jurado va morir, i la seva família ha volgut retre-li homenatge en la terra que la va veure néixer. El clan Mohedano s'ha reunit per recordar a l'artista, però faltava el membre més important: la seva hereva universal.

Fa molt de temps que Rociíto va deixar d'assistir a aquests esdeveniments i, en un primer moment, la seva decisió va ser molt criticada. Però, després d'emetre 'Contar la verdad para seguir viva', hi ha molta gent que ha aplaudit la seva decisió. Per aquest motiu, alguns dels seus seguidors s'han apropat al monument que honora la memòria de la cantant per exclamar: «jo soc Rocío Carrasco».

Gloria Mohedano dona la cara: «estic amb els meus nens»

Carmen Borrego, col·laboradora de 'Viva la vida', assegura que a Rocío Jurado li hagués agradat l'actuació dels seguidors de Rocío Carrasco. Encara que, alguns membres relacionats amb els Mohedano, com és el cas d'Ana María Aldon, ho consideren innecessari. Doncs, Rocío Flores va estar molt incòmoda durant la celebració.


Jorge Pérez, íntim amic de la neta de Jurado, ha estat l'encarregat de donar la notícia: «Molts mitjans de comunicació estaven interessats per veure els fills de Rociíto, i s'han desplaçat fins a Chipiona per fotografiar-los».

Els seguidors de 'Contar la verdad para seguir viva' han volgut fer justícia. «Rocío Carrasco és la teva mare», li han recordat a Rocío Flores.

Gloria, tieta de Carrasco, ha parlat amb el programa de María Patiño per explicar els fets. Segons ha explicat, cap familiar s'ha molestat per la presència dels fans de la seva neboda. L'acte s'ha celebrat a un lloc públic, obert a tothom.

«Per a mi aquest any no té cap connotació diferent. Estem tots junts, com ho hem estat sempre que hem pogut. Es fa estrany que hagin passat ja 15 anys, perquè nosaltres la seguim tenint molt present», comenta a 'Socialité'. I manifesta: «jo estic amb aquests nens, amb els meus nens. Sempre he estat amb ells», referint-se a Rocío i David Flores.


Comentaris

envia el comentari