La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Està decidit: Ana Rosa Quintana confessa què farà si deixa Telecinco

La presentadora ha concedit una entrevista per tancar la polèmica ocasionada després que suposadament l'hagin acomiadat

Ana Rosa Quintana fa gairebé dues dècades que regna als matins de Telecinco. Però a la televisió res és per sempre, i molts mitjans han començat a especular sobre l'acomiadament de la presentadora. Durant tots aquests anys de trajectòria ha creat un imperi audiovisual molt poderós. No només presenta el famós magazín, sinó que també presideix Unicorn Content, una de les millors productores del mercat.

La veterana periodista havia de renovar contracte amb Mediaset. Segons ha sortit publicat, les negociacions estaven sent molt complicades, i la competència va aprofitar l'ocasió per a fer-li una oferta suculenta. Pel que sembla, volien comptar amb la seva empresa per a produir un nou programa, del qual seria la líder. 

Els rumors han crescut com l'escuma. Molta gent ha donat per certa la notícia i s'ha mostrat descontenta amb la cadena de Paolo Vasile. Per aquest motiu, Quintana no ha tingut més remei que trencar el silenci. Segons ha explicat, les especulacions que s'estan fent no tenen gens ni mica de veritat. Així doncs, ha concedit una entrevista a 'La Nueva Normalidad' per a aclarir en quina situació es troba.

«Soc molt feliç a Mediaset. Dubto que en altres llocs pugui tenir la llibertat i el respecte que tinc aquí», declara Ana Rosa. Seguint aquest discurs, tot ha estat un malentès. Als seus plans no entra mudar-se a Antena 3, i molt menys donar l'esquena al grup que l'ha convertit en un referent informatiu.

La madrilenya s'ha assabentat a través de les xarxes socials de la suposada traïció que li ha fet Telecinco. No sap qui ha pogut filtrar dades tan desencertades. La revista 'Lecturas' s'ha fet ressò d'unes declaracions que han posat fi a l'escàndol: «soc una dona de pau, de fer la meva vida, el meu programa i estar amb la meva gent. Cal acceptar les crítiques. No solc entrar en polèmiques i intento cuidar els companys».

Le periodista es podria jubilar aviat

La reina de Telecinco no té cap intenció d'abandonar el tron. La notícia del seu suposat acomiadament «no té ni cap ni peus». Tot és mentida. Però, lluny d'estar indignada amb els responsables de l'engany, entén que a la indústria televisiva hi ha aquest tipus de teories. Per a deixar clar que és fidel al grup de Paolo Vasile, ha revelat quina seria l'única raó per la qual abandonaria 'El programa de Ana Rosa'.

La presentadora  va treballar molt de temps a Antena 3, i les dades d'audiència que va registrar són admirables. Va encadenar tres programes seguits: 'Sinceramente Ana Rosa Quintana', 'Extra Rosa' i 'Sabor a ti'. Per aquest motiu, no seria estrany que tornés a signar un contracte amb aquesta empresa. La veritat és que seria un fitxatge revolucionari, però, lamentablement, mai es portarà a la pràctica.

«El dia que me'n vagi, me n'aniré a casa meva», declara per tancar el tema. Sembla que es jubilarà més aviat del que tothom creu. La seva última etapa professional no es caracteritzarà per l'ambició. Mentre ha estat a Telecinco, ha rebut molts premis. Ha estat guardonada amb el Micrófono de Oro en dues ocasions i el 2011 va guanyar el premi Ondas a millor presentadora de televisió. Sembla que moltes empreses volen comptar amb ella, però Quintana és fidel als seus principis i no té intenció de donar l'esquena als seus companys.

María Teresa Campos va fer justament el contrari. Era la cara més ben pagada de la petita pantalla, però no es conformava amb el sou que rebia, així que es va mudar a la competència, on va fer un programa que va ser un fracàs, de manera que no va tenir més remei que acotxar el cap i tornar a Mediaset. Pot ser que Ana Rosa estigui intentant no cometre el mateix error que la seva gran rival?