Tensió a Chipiona: La provocació de Gloria Camila a la seva germana, Rocío Carrasco

El vestit fúcsia torna a ser protagonista a l'homenatge a Rocío Jurado

El documental de Rocío Carrasco s'ha acabat, però la guerra familiar sembla que no ha fet més que començar. Els Ortega Mohedano han fet pinya en un dia tan important com el 15è aniversari de la mort de Rocío Jurado, un esdeveniment en què ha quedat més que clar que la família segueix unida tot i els atacs devastadors que Rociíto els fa a la seva docusèrie. Rocío i David Flores, els fills de Carrasco, s'han mostrat visiblement emocionats, i la tensió s'ha fet encara més palesa quan, en un moment clau del dia, algú va cridar: 'Jo soc de Rocío Carrasco'.

Un comentari que ha causat molt d'enrenou entre els assistents, i que ha aconseguit que la filla d'Antonio David esclatés a plorar, molt alterada. Tot i així, aquest no ha estat l'únic cop d'efecte en direcció a la protagonista del moment, ja que la seva germana, Gloria Camila, ha aparegut lluint un vestit fúcsia.

El vestit fúcsia ha sigut el símbol més representatiu de Carrasco aquestes últimes setmanes, ja que el fet que escollís aquest color no va ser a l'atzar. D'aquesta manera, la filla d'Ortega Cano s'ha vestit d'aquest color en un dia tan representatiu per a llançar una indirecta a la gran absent en l'homenatge a Rocío Jurado celebrat a Chipiona. Les xarxes s'han convertit en un formiguer de comentaris al respecte. Molts han lloat el gest de la jove, veient-lo com una picada d'ullet a Carrasco, mentre que altres ho han criticat perquè consideren que és un clar intent de provocació.

Així doncs, molts seguidors de Rociíto van escriure missatges a les xarxes socials al respecte: «Només la gent poc intel·ligent provoca. Tu mateixa et retrates», «Si aquest vestit és un gest de complicitat a la teva germana, olé per tu. La teva mare estaria orgullosa» , «Tant de bo que el fúcsia sigui un gest de complicitat a la teva germana... M'encantaria!».

Tant Gloria com la seva neboda, Rocío Flores, s'han mostrat moderades a l'hora de parlar amb la premsa, tot i que sí que han tingut diversos gestos que demostren que estan molt unides. Les dues es van animar a enfilar-se a la font commemorativa de 'la més gran' per a recollir dos clavells, i es van acomiadar fonent-se en una abraçada molt afectuosa.

Molta gent tenia l'esperança que a l'últim moment es produís una estel·lar i inesperada aparició de Rociíto, almenys per a homenatjar la seva mare, però la veritat és que era molt poc probable que Carrasco decidís tornar-se a acostar a la seva família d'una manera tan brusca i que, sens dubte, hauria sigut molt impactat. Ella mateixa reconeixia que no estava preparada per recuperar el contacte amb els seus fills, i molts menys davant de les càmeres i en unes circumstàncies tan compromeses.

La veritat és que durant la docusèrie de la qual és protagonista, la dona de Fidel Albiac va parlar amb afecte dels seus germans, Gloria Camila i José Fernando, tot i que ara mateix no té relació amb ells. Tot i així, té bastant de sentit que la filla d'Ortega Cano pugui estar molesta per les declaracions que la seva germana ha fet en contra de Rocío Flores. Sobretot a l'últim capítol, on s'ha mostrat molt freda parlant de la jove i ha assegurat que no es creu cap de les mostres d'afecte públiques que ha tingut cap a ella aquests últims anys. L'elecció del vestit de Gloria Camila és un dard enverinat?

Tot i que Gloria ha evitat pronunciar-se sobre el documental, fonts properes a ella afirmen que podria tenir intenció d'apropar postures amb la seva germana. Així doncs, pot ser que en un futur no gaire llunyà s'asseguin a parlar i solucionin els problemes que les separen. Del que no hi ha dubte, és que una mediació de Gloria en el conflicte entre mare i filla, sobretot tenint en compte que està tan unida a Rocío Flores, aplanaria força el camí de cara a una reconciliació. La pregunta és: s'atreviria a intervenir-hi? El que sí que sabem és que tant el torero com altres membres de la família han assegurat que Carrasco hauria estat ben rebuda si finalment hagués decidit assistir a l'homenatge.


Comentaris

envia el comentari