Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Els 3 efectes secundaris més evidents del tractament de Mila Ximénez

Augmenta la preocupació per l'estat de salut de la col·laboradora i Jorge Javier Vázquez assegura que «l'he vist tranquil·la i serena»


Mila Ximénez té tot el públic de la premsa rosa molt preocupat. La seva absència al plató de 'Sálvame', on no apareix des del 27 de gener, ha fet saltar totes les alarmes. Des que va començar la seva lluita contra el càncer de pulmó, Mila Ximénez sempre s'ha mostrat molt esperançadora i positiva amb el tractament. Tot i això, en els últims mesos hem vist com la quimioteràpia ha anat debilitant la col·laboradora.

«Prefereixo una vida més curta, però de més qualitat. He viscut un temps on he explotat, on el cap s'ha preguntat si tot això val la pena», sentenciava Mila Ximénez fa uns mesos, deixant en evidència els seus dubtes sobre si val la pena lluitar contra la malaltia.

Per aquesta raó, la precipitada decisió d'absentar-se de la televisió, i la visita sorpresa de la seva filla Alba en plena tercera onada de la pandèmia, ha generat rumors sobre l'estat de salut de la col·laboradora. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El nou tractament de Mila Ximénez contra el càncer: més agressiu 

Segons 'Informalia', la col·laboradora ha patit un petit contratemps en la seva lluita contra el càncer. Segons ha avançat el mitjà, dilluns es va poder veure a Mila entrar a la clínica de Luz, a Madrid, acompanyada per una de les seves germanes. 

Mila Ximénez ha de sotmetre's a tractaments de quimioteràpia, però actualment rep un tractament encara més agressiu. Recordem que ella mateixa va confessar que pot acceptar la malaltia, però no pot conviure amb les sessions de quimioteràpia «La setmana que em toca el tractament de químio sempre em quedo atrapada en la boira. No veig el camí de tornada i perdo l'esperança», explicava al seu bloc de 'Lecturas' dies abans de desaparèixer de la feina.

Els tres efectes secundaris del nou tractament 

El nou tractament estaria deixant a Mila Ximénez encara més feble, ja que és més agressiu i requereix més hores. Es tracta d'una nova quimioteràpia de tres cicles que produeix complicats efectes col·laterals.

Ara, amb el nou tractament, els efectes secundaris són més intensos: profund malestar, pèrdua de forces i probablement la caiguda de cabell. Aquests efectes es comencen a fer visibles en l'aspecte físic de la col·laboradora, que ha estat capturada per la revista 'Diez Minutos' en una fotografia que ha corregut com la pólvora. Amb abric llarg, gorro i mascareta, la periodista ha estat capturada passejant pel centre de Madrid amb Terelu i Raúl Prieto, exdirector de 'Sálvame'.

Tot i el nou tractament i els efectes secundaris que comporta, Mila Ximénez ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors amb un missatge a les xarxes socials.  A més, Jorge Javier Vázquez no ha dubtat en manifestar que trobava molt a faltar a la seva amiga. «Quines ganes tenia de veure a Mila i quina alegria veure-la tan bé. L'he vist tranquil·la i serena. De la seva boca no surt ni una queixa. Vam riure amb les últimes xafarderies de la tele», ha explicat el català al seu bloc.