Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

El tractament de Mila Ximénez que la deixa literalment sense forces

Fa un mes que la col·laboradora no apareix a 'Sálvame'

Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista
El tractament de Mila Ximénez que la deixa literalment sense forces | Catalunya Diari

Semblava que Mila Ximénez era imbatible, però, la col·laboradora no es mostra per gens positiva en la seva lluita contra el càncer. Fa poc menys d'un any, la coneguda periodista revelava a 'Sálvame' que patia càncer, deixant als seus companys de professió totalment desolats. La col·laboradora anunciava que es mantindria uns mesos allunyada del món de la televisió, però tornava al seu lloc de treball després del confinament.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Tot i que semblava que es trobava a la perfecció, la veritat és que tant treball ha acabat per passar-li factura a la col·laboradora, havent-hi d'abandonar el programa. Els qui la coneixen i l'estimen viuen amb preocupació aquests dies, ja que la col·laboradora no està travessant el seu millor moment. De fet, s'ha sotmès a uns durs entrenaments de quimioteràpia que li «han deixat completament sense forces».

Especulacions als passadissos de Mediaset

La veritat és que les especulacions sobre el seu estat de salut no deixen de sorgir pels passadissos de 'Mediaset', i és que són molts els que estimen a Mila i es preocupen per ella en aquests moments tan complicats per a la periodista. Segons el seu cercle més proper, actualment, Mila es troba molt bé envoltada i intentant descansar una mica després de diverses setmanes de treball.

De fet, se sap que la seva filla, Alba, que actualment resideix a Holanda, ha agafat un avió a Espanya per donar-li a la seva mare tot l'afecte que necessita en aquests moments. Tot i que els amics de la col·laboradora prefereixen no entrar en detalls, la veritat és que hi ha certes evidències que ens fan pensar que l'estat de salut de la col·laboradora no és bo.

Complicacions per Mila Ximénez

La veritat és que la col·laboradora podria no estar en el seu millor estat físic, ja que fa un parell de dies sortien a la llum unes imatges de Mila amb la seva filla entrant en una revisió mèdica. Això, unit a la desaparició d'alguns col·laboradors amics de la periodista al llarg d'aquesta setmana, ha provocat que els rumors hagin anat creixent.

La mateixa Mila, fins i tot, ha arribat a assegurar en el seu compte d'Instagram que seguia sent «la mateixa de sempre, tot i que ja no la d'abans». Sens dubte, la col·laboradora es referia a les dures sessions de quimioteràpia a què s'està sotmetent les últimes setmanes i que la deixen totalment enfonsada i cansada.

La col·laboradora es refugia en els seus amics

Malgrat el seu preocupant estat de salut, Mila Ximénez continua fent vida normal i no dubta a sortir a passejar pel centre de Madrid per aclarir-se, tal com s'ha pogut veure en diverses imatges publicades en exclusiva per la revista 'Diez Minutos'. Tot i que se la veu visiblement més prima, la periodista estava acompanyada de grans amics, com a Raúl Prieto o Terelu Campos.

Aprofitant el bon temps que va fer a la capital espanyola el passat cap de setmana, la col·laboradora va acudir al costat de Terelu i Raúl Prieto a un conegut restaurant madrileny on van gaudir d'una bonica i agradable jornada. Després d'acabar, el director de 'Viva la vida' ajudava a la col·laboradora a pujar al cotxe per posar rumb a casa seva.

Tot i que la malaltia l'està mantenint amb les defenses baixes, la veritat és que Mila Ximénez intenta recolzar-se en els seus amics i en totes aquestes coses que la fan feliç. De moment, sembla que caldrà esperar per veure a la col·laboradora de nou en un plató de televisió, ja que actualment es troba en una depressió de la qual li està costant molt sortir, segons ha assegurat ella mateixa diverses vegades.