Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Revelen per què Isa Pantoja es casa amb Asraf Beno (i no és per amor)

La filla d'Isabel Pantoja té previst casar-se el pròxim 26 de juny al Marroc sense la presència de la seva mare

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Isa Pantoja i Asraf Beno es casaran al Marroc en una íntima cerimònia | Telecinco


L'esperat casament entre Isa Pantoja i Asraf Beno està cada vegada més a prop. La parella ja està completament immersa en els preparatius de l'íntima cerimònia programada per al pròxim 26 de juny al Marroc.

Així, ja hem pogut veure a Isa Pantoja vestida de blanc per a la portada 'Lecturas', on ha concedit una entrevista per parlar sobre tots els detalls del casament, que se celebrarà en mig de la batalla familiar Pantoja.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Isa Pantoja, centrada en els preparatius del seu casament

La filla d'Isabel Pantoja ha revelat que està centrada en el seu casament i que no espera el suport de la seva família. Tot i que Chabelita ha assumit la realitat del conflicte familiar, està molt dolguda perquè no pot compartir els preparatius del casament amb la seva mare.

A més, la promesa d'Asraf Beno ha confessat a la revista 'Lecturas' que ha après a viure sense esperar res de la seva família i que és conscient que, probablement, la seva mare i el seu germà no coincideixin en l'esdeveniment.

Les paraules d'Isa Pantoja confirmen tot el que es va dir a 'El programa de Ana Rosa' sobre el menyspreu que ha patit la jove per part de Kiko Rivera i Isabel Pantoja. Segons han explicat els seus companys, actualment manté una bona relació amb tots dos i prefereix mantenir-se al marge de les seves disputes.

Per altra banda, Alessandro Lecquio ha lloat la seva decisió d'aprendre a viure sense esperar res de ningú. «Si els té bé i si no ja no pateix», assegura el col·laborador.  No obstant això, Lecquio també ha revelat una íntima confessió que, suposadament, va confessar-li Chabelita

Alessandro Lecquio destapa el motiu del casament 

Alessandro Lecquio ha revelat el motiu pel qual Isa Pantoja vol casar-se amb Asraf Beno. Segons el col·laborador, per a Isa «té la mateixa transcendència casar-se que anar al proctòleg», l'especialista que diagnòstica i tracta les malalties del còlon.

Amb aquestes paraules, Alessandro Lecquio ha volgut assenyalar que Chabelita no dona importància a les noces, sent per a ella un simple tràmit per facilitar la seva vida en parella amb Asraf Beno. Encara que resulta evident que la parella està enamorada i aquesta és la raó de la seva unió matrimonial, el tertulià ha volgut deixar clar que per a la seva companya signar uns papers no significa segellar el seu amor ni dona més valor a la relació.

La parella està molt enamorada

Isa Pantoja i Asraf Beno es van conèixer fa dos anys participant a 'GH Vip 6'. Tot i que ara volen casar-se, en aquell moment ningú apostava per la relació. Ara bé, el camí no ha estat fàcil, ja que han protagonitzat diversos conflictes, com els de 'La Casa Fuerte'.

No obstant això, han sortit més reforçats que mai i asseguren que estan vivint una preciosa etapa en parella. De fet, Isa Pantoja ha publicat una bonica dedicatòria per felicitar a Asraf pel seu 25è aniversari.