Rocío Flores i el seu germà David Flores

David Flores Carrasco no ho entén: la nova compra de 2.000 euros de Rocío

La seva germana inverteix més de 9.000 euros en retocs estètics i es compra un pis valorat en 250.000 euros


David Flores Carrasco està molt sorprès amb el canvi físic que ha experimentat la seva germana Rocío en els últims mesos. L'exercici físic, els retocs estètics i una dieta equilibrada han aconseguit que Rocío Flores llueixi una nova imatge. De fet, en els retocs estètics ha invertit més de 9.000 euros. No obstant això, David està al·lucinant amb la nova bossa de 2.000 euros que s'ha comprat la seva germana.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La col·lecció de bosses de Rocío Flores

Des de la seva participació a 'Supervivientes 2020', la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco s'ha convertit en una de les 'influencers' més conegudes del món del cor. Així doncs, en el seu perfil d'Instagram llueix tots els seus 'looks' i les noves compres. Tanmateix, tothom coneix la seva col·lecció de bosses de marques com Louis Vuitton i Christian Dior, bosses valorades en més de 2.000 euros. 

Gairebé 2.000 euros per un capritx

Per si no n'hi hagués prou, Rocío s'ha comprat la bossa model Loulou d'Yves Saint Laurent, valorada en 1.850 euros. La 'influencer' no ha dubtat en ensenyar la nova compra a tots els seus seguidors. Així doncs, a través d'un 'stories' d'Instagram ha lluït la bossa bandolera.


D'aquesta manera, ha donat a entendre que és una enamorada de les bosses, però que no es conforma amb qualsevol. Rocío necessita lluir marques de luxe, que no estan a l'abast de tothom.


Es compra un pis valorat en 250.000 euros

Amb tot això, la germana gran de David Flores no deixa de sorprendre'ns amb l'alt nivell de vida que porta gastant-se diners en retocs estètics i en bosses de luxe. No obstant això, també gaudeix d'altres capricis com un cap de setmana a Sierra Nevada amb la seva parella, Manuel Bedmar, o anant a comprar una gran quantitat de roba.  Per altra banda, fa uns mesos va comprar-se un pis en una urbanització exclusiva de Màlaga, valorat en 250.000 euros per la seva proximitat a la platja i altres comoditats.

La seva vida econòmica

Cal dir que Rocío Flores ha guanyat i segueix guanyant una abundant quantitat de diners. En primer lloc, segons els càlculs, Rocío va guanyar 400.000 euros bruts per participar a 'Supervivientes'. Va ser la concursant més ben pagada de la seva edició i va obtenir més ingressos que el guanyador Jorge Pérez, que va aconseguir 232.000 euros.

En segon lloc, tampoc cal passar per alt que la 'influencer' ha anat sumant més diners al seu compte corrent amb exclusives per a revistes com 'Hola!'. Amb tot això, la jove pot gaudir d'un alt nivell de vida.