YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La nova vida de Mireia Varela, ex de Gabriel Rufián: compleix un dels seus grans somnis

Va mantenir una relació durant gairebé una dècada amb el diputat d'Esquerra Republicana

Mireia Varela, exparella de Gabriel Rufián
Mireia Varela, exparella de Gabriel Rufián | @mireiavarela

Mireia Varela torna a aixecar el cap. Després d'uns anys difícils, en els quals ha viscut moments complicats, l'exparella de Gabriel Rufián torna a tenir motius per somriure. I és que Varela, que ho va passar malament després del trencament de la seva relació amb el diputat d'Esquerra Republicana al Congrés, ha aconseguit complir un dels seus somnis: ser professora d'universitat. Concretament, des de l'inici del 2021, exerceix a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Una ruptura dolorosa

Mireia Varela i Gabriel Rufián van mantenir una relació de gairebé 10 anys. D'ella en va sortir el Biel, el seu fill que la tardor passada va celebrar el seu 9è aniversari. Fa tres anys, però, l'amor entre tots dos es va trencar, donant així per finalitzat el seu romanç. Tot i això, Varela va reconèixer públicament el dol que va patir durant molt de temps a conseqüència de la ruptura. De fet, l'1 de gener de l'any passat, va publicar un escrit a les xarxes socials que van causar impacte, on admetia els moments complicats que estava vivint.

«Vaig acomiadar el 2018 plorant, sabent que perdia l'amor de la meva vida. El vaig plorar tots els dies, tardes i nits. Vaig suplicar-li mil perdons i vaig desitjar el seu retorn cada hora. Centenars de nits sense dormir. Sofriment incommensurable. Aïllament del món. Mal a la gent que em rodejava. Incomprensió, teràpies i mediació. Discussions sense final. Dolor, dolor i més dolor. He acomiadat el 2019 plorant, sabent que ja no podré recuperar-lo. Ploro aquest 2020 per perdre l'amor de la meva vida, a qui vaig escollir com a pare del meu fill, al meu millor, el meu suport incondicional, la meva ànima bessona, el meu fidel amant, el meu etern defensor, el meu pacient protector, el meu infatigable lluitador per mi, el meu somni de família idea. No he perdut una persona a la meva vida, he perdut part de mi mateixa. Hi ha coses que el temps no pot curar, ni tapar, ni cicatritzar. Hi ha ferides eternes. Hi ha amors que no moren», exposava a les xarxes socials.

Nova feina i noves il·lusions per Varela

Aquest inici de 2021, però, la situació per Varela ha canviat considerablement respecte als anys anteriors. Des del passat dimarts 23 de febrer, l'exparella de Rufián exerceix de professora de l'assignatura de Literatura Espanyola a la Universitat Autònoma de Barcelona. Després d'any preparant-se amb la realització de diversos cursos formatius, ara té l'oportunitat per gaudir d'allò que havia desitjat moltes vegades: ser docent a la universitat. Mireia Varela, que compta amb un màster en Llengua Espanyola, Literatura Hispànica i Espanyol per la mateixa universitat on ara farà de professora: l'Autònoma de Barcelona


Comentaris

envia el comentari