Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Ana Rosa Quitana, a punt de perdre la seva persona més propera: «Estic farta»

La col·laboradora Patricia Pardo se sent ofesa pel desafortunat comentari que fa Ana Rosa sobre l'accent gallec

Ana Rosa Quintana és tota una experta generant polèmica amb les seves declaracions. És més, tot i que segueix sent la reina indiscutible dels matins a la televisió, cada vegada suma més enemics. De fet, en els últims mesos ha estat en el punt de mira per tenir relació amb el cas Villarejo i, a més, s'ha criticat la seva poca professionalitat a l'hora d'informar sobre la pandèmia.

Ara bé, avui volem parlar d'Ana Rosa perquè ha protagonitzat un enfrontament en ple directe amb una de les col·laboradores més especials: Patrícia Pardo.

L'origen del conflicte

El matí ha estat molt tranquil fins que s'ha tractat la notícia sobre la detenció de tres dones a Madrid. Segons s'ha informat, les dones pretenien estafar amb el mètode 'l'estampeta'. Així mateix, s'ha indicat que les tres detingudes són germanes i que una d'elles feia veure que parlava gallec per tal de despistar a les víctimes. Amb aquesta situació, els col·laboradors i Ana Rosa Quintana han esclatat a riure. 

Patricia Pardo s'ofèn amb la broma sobre l'accent gallec

Les rialles de la presentadora i dels col·laboradors no han agradat a la periodista Patricia Pardo, gallega de naixement. I així, inesperadament, no ha dubtat en manifestar el seu enuig dirigint-se a Ana Rosa: «Te'n rius i a mi no em fa gens de gràcia. De fet, m'indigna profundament». És més, la jove no ha dubtat a confessar que «estic farta que facin servir l'accent gallec per fer-nos semblar més ingenus. Els gallecs no som babaus».

Davant aquesta situació, un dels col·laboradors de la taula ha intentat trencar la tensió. Així, ha manifestat que les tres delinqüents han utilitzat l'accent gallec perquè és més fàcil d'imitar. No obstant això, Pardo ha manifestat que «no és perquè sigui fàcil d'imitar, és perquè es creuen que som més ingenus. A mi només em surt l'accent gallec quan estic amb la meva família». Tot i això, Ana Rosa Quintana ha continuat rient i Patricia Pardo s'ha indignat encara més.

Ana Rosa Quintana es justifica

Tenint en compte l'afecte que sent Ana Rosa Quintana per Patricia Pardo, ha volgut demanar disculpes i justificar-se: «Perdona, però és que m'ha fet molta gràcia». A més, ha afegit que «passa el mateix amb els andalusos. Jo soc filla adoptiva d'Andalusia». Finalment, ha deixat clar que no s'ha burlat de ningú per més que la seva companya s'hagi enfadat: «Jo no m'he rigut de ningú, però ets com els toros. Sí, perquè t'ensenyen un llacet vermell i vas cap allà».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, molts espectadors del programa de Telecinco no han estat d'acord amb la presentadora. Alguns s'han sentit molestos i així ho han manifestat a les xarxes socials:

  • «La Barbie anciana és el que té, tanta operació li oprimeix les neurones».
  • «Gran, Patricia Pardo».
  • «Ben fet, Patricia Pardo. Això és el que passa quan es treballa amb Villareja, que menysprea a tothom».