Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban aclareix de forma definitiva el seu futur a Telecinco i 'Sálvame'

La col·laboradora s'ha vist obligada a donar explicacions sobre la seva absència a 'Sálvame' i podria ser que acabés col·laborant a 'Viva la vida'

Belén Esteban, que la setmana passada va abandonar el plató de 'Sálvame' després de protagonitzar un enfrontament amb Jorge Javier Vázquez, encara no ha tornat a Telecinco. En aquell moment, molts espectadors van pensar que Belén tornaria a entrar, però no ha estat així. La col·laboradora segueix allunyada de 'Sálvame' i fins i tot no ha aparegut en les edicions d'aquest cap de setmana del 'Deluxe'. 

Belén Esteban assegura que tornarà a 'Sálvame'

L'absència de Belén Esteban augmenta les sospites i s'assegura que segueix molesta amb el presentador català. Per aquest motiu, molts mitjans de comunicació estan pendents de la situació i els reporters estan seguint els passos de Belén amb l'objectiu d'aconseguir declaracions. 

Amb tot això, una reportera d''El programa d'AR' s'ha apropat a casa de Belén Esteban i ha aconseguit declaracions. La col·laboradora, amb cara de pocs amics, ha respost a la reportera afirmant que no té pensat deixar el programa i que aviat tornarà a la televisió. 

Ara bé, encara no hem vist a la col·laboradora aparèixer a 'Sálvame'. Tenint en compte que treballa mínim tres dies a la setmana, aquesta és una situació molt estranya. No obstant això, la 'princesa del pueblo' ha anat més enllà i ha recordat que ja fa onze anys que treballa per a la mateixa productora i que no està disposada a perdre la seva feina.

Cal destacar que 'Sálvame' no s'ha pronunciat al respecte i prefereix guardar silenci. Tot i això, la col·laboradora compta el suport de María PatiñoGema López, que han de guardar silenci per evitar els problemes amb la direcció del programa. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Altres ofertes per a la 'princesa del pueblo'

Belén Esteban pot presumir de rebre ofertes d'altres programes. De fet, recordem que fa uns mesos, el locutor de la cadena COPE, Carlos Herrera, va proposar-li tenir una secció per a ella mateixa. La col·laboradora va agrair l'oferta, però finalment no es va fer realitat, encara que si hagués volgut ho podria haver fet, ja que la col·laboradora no té una clàusula d'exclusivitat amb la productora de 'Sálvame' i per això pot acceptar altres feines. 

Belén té un vincle molt estret amb 'Viva la vida', programa de Telecinco presentat per Emma García els caps de setmana. Raúl Prieto, director del programa, és amic íntim de Belén i fins i tot va ser el padrí del seu casament. És més, es rumoreja que Belén podria ser la nova col·laboradora estrella de 'Viva la vida'. Tot i això, caldrà esperar per veure què passa amb el seu futur professional.