Jesulín de Ubrique durant el festival taurí de Chinchón, a Madrid

Sonat 'zasca' de Jesulín a Belén Esteban i Andrea Janeiro: «Mai»

Bertín Osborne ha entrevistat el torero, que no ha volgut parlar de la seva filla ni de Belén Esteban

Jesulín d'Ubrique, Belén Esteban i Andrea Janeiro estan en el punt de mira per les declaracions que ha fet María José Campanario en una carta publicada a Facebook en què insulta la col·laboradora de 'Sálvame'. És més, i fins i tot fa referència a Andrea Janeiro.

Afortunadament, Belén Esteban i María José han decidit posar fre al conflicte. Tot i això, Jesulín d'Ubrique, que s'ha mantingut en silenci fins al moment, ha deixat anar un 'zasca' que podria haver fet molt mal a Belén i la seva filla, Andrea. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Jesulín d'Ubrique té molt d'afecte al seu pare, 'enemic' de Belén

Jesulín d'Ubrique ha estat convidat a 'El show de Bertín', programa de Canal Sur presentat per Bertín Osborne. El torero s'ha mostrat molt natural i no ha dubtat en fer un repàs de la seva vida personal i professional. Tot i això, no ha volgut donar protagonisme a Belén Esteban i a Andrea Janeiro.

Ara bé, sí que ha volgut deixar anar un 'zasca' per a la seva filla, amb qui no té relació. Per altra banda, Jesulín ha destacat la figura del seu pare Humberto Janeiro, que ha estat un dels principals enemics de la 'princesa del pueblo'. 

Paraules d'elogi per a Humberto

Fa uns sis mesos que va morir el pare de Jesulín. Cal recordar que Belén Esteban i Andrea Janeiro no van aparèixer en el funeral, ja que la relació entre ells no era gaire bona. Així doncs, el torero ha aprofitat la seva aparició en 'El show de Bertín' per elogiar al seu pare i afirmar que «el meu pare era un crac, un màquina». De la mateixa manera, ha afegit: «Fa sis mesos que va morir. Era un crac, amb els seus defectes i les seves virtuts, però un pare és un pare».

És més, no ha dubtat en manifestar que va ser molt important per a ell: «El meu pare sempre ha estat aquí». Ha estat en aquest precís moment quan s'ha pogut veure al torero molt emocionat i Bertín ha hagut d'intervenir: «Et va veure triomfar com a torero, et va veure retirar-te i et va veure passar per tot».

Primer pla d'Humberto Janeiro al camp
Humberto Janeiro, pare del torero Jesulín de Ubrique | GTRES

 

El torero manifesta el seu amor per María José Campanario

Si les paraules del torero sobre el seu pare han estat considerades un 'zasca' per a la seva filla i per a Belén, també ho ha estat la manera en què ha parlat de la seva dona. Així doncs, el torero, sense voler parlar del conflicte, ha manifestat el seu amor per María José Campanario. És més, ha explicat que el primer cop que va estar amb ella «vaig veure alguna cosa que mai havia vist». D'aquesta manera, ha deixat clar que, passi el que passi, sempre farà costat a la seva esposa, per sobre de tot i de tots.