Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera a 'Sálvame'

Les 4 persones de Telecinco que ahir va assenyalar Carlota Corredera: «Perdreu»

La presentadora de 'Sálvame' ha donat pas al documental de Rocío Carrasco enviant un contundent missatge a Ana Rosa Quintana, María Patiño, Alessandro Lecquio i Joaquín Prat

Carlota Corredera defensa Rocío Carrasco des del dia en què es va estrenar 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. De fet, abans de donar pas als episodis de la sèrie documental, sovint es dirigeix als detractors de Carrasco per llançar-los advertències.

Amb aspecte seriós i mirant a càmera, Corredera ha carregat contra els «negacionistes» de Rocío Carrasco advertint-los que, després de sentir les declaracions de la protagonista, no tindrien motius per posar-la en dubte. «Estimats negacionistes, aquesta nit perdreu una nova batalla», ha afirmat rotundament.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

L'avís de Carlota Corredera

Telecinco s'ha dividit en dos bàndols: d'una banda, aquells que donen suport a Rocío Carrasco, i de l'altra, tots aquells que es neguen a creure-la. De fet, aquestes diferències d'opinió es fan evident en els dos programes estrella de Mediaset: 'Sálvame' i 'El programa de Ana Rosa'.

Mentre que el programa presentat per Jorge Javier Vázquez prefereix donar suport a la filla de Rocío Jurado, en el programa d'Ana Rosa continuen posant en dubte el seu testimoni amb l'objectiu de protegir Rocío Flores, col·laboradora del programa.

En aquest sentit, Corredera s'ha plantat i ha volgut enviar-li un missatge a Ana Rosa Quintana i a tots els col·laboradors que qüestionen la sèrie documental: «Perdreu una nova batalla. I ja van deu de deu. Quan va explicar que el seu exmarit la maltractava van dir: 'sí, d'acord, però no veu als seus fills'. Quan va explicar que la seva filla li pegava van dir: 'sí, d'acord, però i el seu fill?' Ha arribat l'episodi que aclareix l'última incògnita dels negacionistes», ha advertit la presentadora.

«La qüestió és seguir maltractant-la»

La presentadora de 'Sálvame', farta de l'actitud d'alguns dels seus companys de cadena, ha decidit posar punt final. Així doncs, Corredera ha posat en evidència les cares més conegudes de Telecinco i ha tret a la llum un fet concret que vincula a Antonio David amb l'assetjament que ha rebut Rocío Carrasco aquestes últimes setmanes.

Recordem que fa unes setmanes, Rocío va anar als jutjats i un home va increpar-la amb una pancarta en què es podia llegir 'Stop feminazis'. Però, crida l'atenció que, quatre anys abans, el mateix home abraçava a Antonio David: «És el mateix home que, casualment, veure'm com s'abraça amb Antonio David Flores. 4 anys abans, casualitat? La qüestió és seguir maltractant-la», ha denunciat Carlota.

Però la presentadora ha anat més enllà i ha rematat el seu discurs amb un missatge rotund dirigit als seus companys de professió: «Quan parlo de negacionistes no m'estic referint únicament a senyors que sostenen un cartell. Parlo de periodistes, de col·laboradors d'aquesta cadena i d'altres, i de grans comunicadors als quals sembla que els fa ràbia no haver pogut revelar aquesta història».

Ana Rosa Quintana, María Patiño, Alessandro Lecquio i Joaquín Prat, entre altres, s'han mostrat molt durs davant les declaracions de Rocío Carrasco fins al punt de qüestionar la seva història i agafar-se a qualsevol dada per tirar per terra el seu testimoni, de fet algunes d'aquestes opinions s'han mostrat en l'inici de l'episodi emès aquesta nit.