La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa Quintana mostra la denúncia que li acaba d'interposar Rocío Flores

El format busca proves documentals per corroborar les seves informacions

Poques hores abans de l'emissió del desè capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', Ana Rosa Quintana va treure a la llum la denúncia interposada per Rocío Flores en nom seu i del seu pare. I és que amb motiu de la difusió per la ciutat de Màlaga de diversos cartells amb la cara d'Antonio David i la paraula 'maltractador' en lletres majúscules, la jove col·laboradora no ha dubtat a acudir a les autoritats policials i denunciar per un presumpte delicte de vulneració del dret a l'honor i també per «perjudici».

Els cartells en contra d'Antonio David a Màlaga que el titllen de maltractador

Concretament, es tractaven d'una sèrie de fotocòpies en blanc i negre que van ser distribuïdes per diferents punts de la ciutat de Màlaga, inclosos els voltants de l'escola de Lola, l'única filla en comú de l'exguàrdia civil i Olga Moreno, que té tan sols 9 anys. Immediatament, després de conèixer-se la notícia, els mitjans de comunicació es van fer ressò d'aquesta campanya d'assetjament cap a l'excol·laborador de televisió i la seva família, entre ells 'El Programa de Ana Rosa'. No obstant això, també hi va haver mitjans i col·laboradors de televisió que no es van creure res d'aquest suposat boicot i van posar en dubte l'existència d'aquests cartells i de la denúncia interposada per Rocío Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Molts van acusar Antonio David d'intentar victimitzar-se després d'un suposat atac cap al seu honor, ja que els cartells no respecten la presumpció d'innocència en titllar-lo directament de maltractador malgrat estar sobresegudes les seves demandes per violència de gènere. A més, també hi va haver qui va entendre la distribució d'aquests cartells com una forma de situar-se a l'altura de Rocío Carrasco, que uns dies abans havia estat increpada a la porta dels jutjats per diverses persones que portaven cartells de 'Stop feminazis'.

Ana Rosa corrobora la denúncia de Rocío Flores pels cartells contra el seu pare

Després de posar-se en dubte la veracitat dels cartells i de la denúncia interposada per Rocío Flores, Ana Rosa Quintana ha aportat proves documentals per demostrar l'existència d'aquests successos, assenyalant que en total es van localitzar més de 500 cartells pel barri. I, a més, 'El Programa de Ana Rosa' ha pogut parlar amb Silvia, mare d'una companya de classe de la filla d'Antonio David i una de les persones que va treure aquests cartells als voltants del col·legi de Lola. 

«Hi havia moltíssims cartells amb la paraula 'maltractador' i només en un trosset petit hi havia ja uns 50 o 60 cartells que jo vaig recollir i li vaig lliurar a la noia que treballa a la botiga d'Olga, que va ser qui els va donar a Rocío Flores. Perfectament la nena els podia haver vist, per tant, ningú pot dir que era mentida i la intenció de fer mal era clara», assenyalava el testimoni. Amb aquesta informació, el programa dirigit per Ana Rosa ha volgut contestar a les acusacions de moltes persones que van atacar al format per oferir aquesta notícia.

El dard de Kiko Jiménez a 'El Programa de Ana Rosa'

Kiko Jiménez, exparella de Gloria Camila, va ser un dels primers a atacar durament el programa i qüestionar la credibilitat del qual ell mateix va definir com unes 'fotocòpies nyaps'. «Només li va fer falta ensenyar una fotocòpia perquè diversos mitjans, el primer on treballa la seva filla, es fessin ressò i donessin la notícia per tal de victimitzar-lo», ha criticat el jove en un 'stories' publicat en el seu compte d'Instagram

A més, aprofitant l'atac directe cap a 'El Programa de Ana Rosa' per aquesta qüestió, l'actual xicot de Sofía Suescun va voler llançar un dard al programa per la seva forma de tractar alguns episodis del documental, com l'intent de suïcidi de la mare de Rocío Flores: «Rocío Carrasco ensenya mil documents i aquests mateixos mitjans qüestionen fins a l'hora, el lloc, i les pastilles que va prendre».