Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla no hauria de tornar a 'Sálvame': Indignació per les seves paraules

La presentadora ha posat en dubte el testimoni de Rocío Carrasco i ha justificat que Rocío Flores li donés una pallissa a la seva mare

Paz Padilla està acostumada a estar en el punt de mira i rebre tota classe de crítiques. Ara bé, mai s'hauria imaginat que l'audiència demanaria el seu comiat.La presentadora no es talla ni un pèl quan ha d'opinar sobre els temes més polèmics del moment i, per tant, aquesta vegada ha volgut parlar sobre el conflicte que hi ha entre Rocío Carrasco i la família Flores. Des del primer dia que la presentadora posa en dubte el testimoni de Rociíto. «Ha de posar-se per davant dels seus fills», va exigir abans de l'estrena de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'actriu qüestiona la versió de Rocío i, els seus comentaris, han fet que l'huracà Carrasco acabi arrossegant-la. L'audiència ha pregat a la direcció de 'Sálvame' que estudiï el comportament de Paz, ja que ha normalitzat l'actitud agressiva de Rocío Flores.

La mare d'Anna Padilla considera que és normal que un adolescent reaccioni d'aquesta forma. Amb tot això, el públic s'ha pres molt malament aquesta defensa, i les xarxes socials s'han omplert de comentaris.

Kiko Hernández treu la cara per Rocío Carrasco

«Quan uns nens volen veure a la seva mare, i aquesta mare no vol contestar-los al telèfon, i no els rep, aquests nens acaben plorant. Sé del que estic parlant, i què li dius tu a aquests nens», manifesta Paz Padilla en defensa de Rocío i David Flores.

L'artista segueix sense comprar la veritat de Rociíto i l'audiència l'ha acusat de no veure el documental. D'altra banda, Kiko Hernández, que s'ha convertit en un dels grans defensors de Carrasco, ha volgut plantar-li cara a Paz.

«Hi ha informes psicosocials. Quan la teva filla li dona una pallissa a la seva mare, en comptes de dir 'molt bé reina, anem a comissaria i posem una denúncia falsa', cal dir-li 'això està molt malament'. Això és educar un fill», ha assegurat Kiko Hernández. 

No obstant això, Paz Padilla es nega a fer responsable a Antonio David Flores d'aquest succés. I ha respost: «Però, que no s'ho haurà dit? Perdona, és que no és tan fàcil. Quan hi ha persones que sovint canvien d'actitud, gent adolescent, amb les hormones alterades, amb trastorns de tota classe, amb situacions complicades...»

El públic de 'Sálvame' demana el comiat de Paz Padilla

Les xarxes socials s'han mobilitzat perquè Telecinco prengui mesures contra Paz Padilla. No és la primera vegada que protagonitza un escàndol d'aquestes característiques, però hi ha molta gent que considera que ha traspassat tots els límits.

«No hauria de tornar a 'Sálvame'», escriu un internauta a Twitter. Els detractors de la presentadora han aprofitat aquest error per recordar altres moments en què ha ofès el públic. Com la vegada que va afirmar: «M'han sorprès els negres. Són molt treballadors».

Kiko Hernández ha recuperat l'afecte del públic, que ha aplaudit el seu comportament. De fet, part de l'audiència ha demanat que sigui ell qui ocupi el lloc de Paz, en cas que la cadena decideixi acomiadar-la. 

«Com pot ser que aquesta dona faci apologia del maltractament davant de càmeres? Com pot defensar el que va fer, i el que fa la família Flores?», comenta un espectador de Telecinco. «No seria estrany que, els responsables de la cadena, li donessin un toc d'atenció».

La societat està molt conscienciada amb la violència de gènere i, a més, el testimoni de Rocío Carrasco ha donat molta visibilitat a la causa. Amb tot això, Paz Padilla es quedarà sense feina per haver defensat Rocío Flores?